PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185910
7,4 75 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Sharon Carter

ocenił(a) film na 8

Może mnie ktoś oświecić kim jest ta paniusia? Ponoć była w CA2 a ja kompletnie jej nie kojarzę! I jakim cudem Peggy może być jej ciocią skoro Peggy miała tylko jednego brata, który zginął, więc nie miał potomstwa. O co tu chodzi? I czemu całowała Steve'a? ;c Nie lubię jej :c

ocenił(a) film na 7
kasiap_18

W Zimowym Żołnierzu Sharon głównie była przedstawiona jako agentka 13, sąsiadka Capa, która miała go chronić z rozkazu Nicka. Jest córką Harrisona i Amandy Carter, równocześnie jest siostrzenicą Peggy. ;)

ocenił(a) film na 8
Shumitu

Nawet nie wiedziałam, że Peggy miała siostrę ;) Nie była pokazana w serialu?

ocenił(a) film na 7
kasiap_18

Siostrzenicę, nie siostrę ;) W agentce Carter nie pamiętam, żeby Sharon była wspomniana, prawdopodobnie dlatego, że wtedy jeszcze nie żyła. Peggy dożyła 95 lat, Sharon ma 20 parę lat na oko (nigdzie nie znalazłem informacji o dacie urodzenia). Dorastała w Virginii, pod opieką Peggy, która opowiadała jej historie związane z Rogersem ;)

ocenił(a) film na 9
Shumitu

Ale żeby mieć siostrzenicę, trzeba mieć siostrę, a przynajmniej dopóki nie urodzi tą siostrzenicę. Logiczne chyba.

ocenił(a) film na 9
Shumitu

Harrison i Amanda to byli rodzice Peggy, nie Sharon ;)

ocenił(a) film na 7
Anabell_

http://marvel.wikia.com/wiki/Sharon_Carter_(Earth-616)
Bazowałem na tym, więc jeżeli wprowadziłem w błąd, to przepraszam ;)

ocenił(a) film na 9
Shumitu

O faktycznie :o. Ale wychodzi na to że w MCU są rodzicami Peggy, tak podali w Agentach Tarczy

użytkownik usunięty
kasiap_18

Ja Ci powiem po co ona tutaj jest.

Żeby nikt nie insynuował Capowi uczucia do Bucky'ego. Piszę to bez złośliwości ;p

ocenił(a) film na 8

No ale skoro Sharon jest siostrzenicą Peggy, więc jest córką siostry Peggy, czyli Peggy miała siostrę? I tą siostrą jest Amanda Carter, która nie była nigdzie wcześniej wspomniana? Chodziło mi o Amandę, mamę Sharon, siostrę Peggy, nie samą Sharon. W jakiej linii Sharon jest SIOSTRZENICĄ Peggy?:D

Dante99, haha! :P

ocenił(a) film na 8
kasiap_18

http://marvelcinematicuniverse.wikia.com/wiki/Harrison_Carter

Tu jest info, że Harrison jest ojcem Peggy a Amanda to jej MATKA, na dodatek mieli dwoje dzieci Peggy i Michaela, brata Peggy, który zginął więc nie wiem skąd ta Sharon się wytrzasnęła!

ocenił(a) film na 9
kasiap_18

Mogło być tak, że Michael zanim zginął zdążył spłodzić syna, który potem został ojcem Sharon

ocenił(a) film na 9
Anabell_

Wtedy Sharon byłaby bratanicą Peggy, nie siostrzenicą. No i kiedy ten jej brat zginął? Bo jak jakoś wcześnie to Sharon powinna być dużo starsza.

ocenił(a) film na 9
knocun1

Hm, no tak. To może Michael miał córkę, która została przy panieńskim nazwisku, albo samotnie wychowywała Sharon ;D. A Michael faktycznie zginął wcześnie, w 1940, ale są jakieś plotki, że jednak przeżył i upozorował swoją śmierć, w każdym razie raczej się tego nie dowiemy skoro odwołali 3 sezon Agent Carter.

ocenił(a) film na 9
kasiap_18

hahh tez jej nie lubię. Nie mam nic przeciwko temu, że Rogersowi dali babkę, ale dlaczego ona? Zupełnie mi nie leży i moim zdaniem nie ma między nimi "chemi"...

ocenił(a) film na 8
amirta21

No i już od razu buzi buzi nie? Kilka dni po pogrzebie phi -,-

ocenił(a) film na 9
kasiap_18

Chyba kierowali się zasadą "co w rodzinie, to nie ginie"... Miedzy Stevem a Peggy przynajmniej była ta elektryczność, a tu takie nie wiem co...