Podobno w filmie ma się pojawić Spider Man ale nie zagra go ten Andrew Garfield i tu mnie ciekawi kto go zagra?
http://www.filmweb.pl/news/Marvel+wci%C4%85%C5%BC+mo%C5%BCe+przej%C4%85%C4%87+Sp ider-Mana-108803
Nie rozumiem zbyt podniety co do pojawienia się Spidermana w MCU i kieruję pytanie do wszystkich: Co da jego pojawienie się?
Zakładam, że ludzie po prostu cieszą się z faktu, że ważna postać Civil War stanie się częścią konfliktu także w filmie. Poza tym najbardziej rozpoznawalna postać firmy może w końcu do nich wrócić, co daje wiele możliwości na przyszłe filmy.
Z Wolverinem jest taki problem, że jest mutantem a chyba w filmowym uniwersum stworzonym przez Marvela nie występują takie "twory" jak mutanci. Nawet chyba Quicksilver oraz Scarlet Witch, którzy pojawią się w Avengers 2 nie są mutantami tylko efektami eksperymentów. Jeśli się mylę to proszę niech ktoś mnie poprawi.
Wolverine był poddany tylko eksperymentowi "ometalowienia" :P A tak to jest pełnokrwistym mutantem :P
Masz racje dlatego X-men nie jest połączony z MCU. Przyklad: Inna obsada Quicksilvera.
Nie wiem czy kiedykolwieg MARVEL bedzie chciał stworzyc wlasnego X-mena, raczej nie i oby nie bo taki MARVEL jaki jest teraz jest wrecz wykur*isty. xD