Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186611
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Witam na tym temacie będziemy odliczać ile dni zostało do Filmu Captain America Civil War .

marvelfan_filmweb

Premiera filmu Captain America Civil War za 46 dni :D

marvelfan_filmweb

Przeciez jest jeszcze to glosowanie "uzytkownika usuniętego"...

LordVader345

Niestety tematu jego już nie ma , myślisz ,że bym zakładał temat jakby był . Usuneli mu go , więc prosił mnie bym założył ten temat ,żeby 46 dni się nie zmarnowało .

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

"żeby 46 dni się nie zmarnowało ."
Tak, z pewnością te odliczanie przyda się komuś w życiu, a i dowie się niego różnych ciekawych rzeczy.

Coś ci nie pasi , nie zapraszałem twojej osoby tutaj.Nie masz ochoty to nie komentuj odliczania i daj nam spokój.Jak cię to nie interesuje to wypad , idź sobie na inne forum szukać ofiar , może ciebie to nie interesuje ile dni zostało do Civil War , ale innych tak. Więc spaduwa.

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

Publikujesz swoje posty na portalu społecznościowym, więc naturalnym jest oczekiwanie nań odpowiedzi. Dziwne, że w wobec innych ludzi komentujących twoje posty nie czujesz się ofiarą. A może to ma tylko związek z niepodzielającymi jednakowej opinii? Aż tak się tego boisz, że budujesz forumową hierarchię i zeń wyganiasz? Jak kogoś interesuje ile dni zostało do Civil War, spojrzy na datę premiery. Zakładanie tematów z takich błahych i prymitywnych powodów tylko pokazuje, jaki stosunek macie dla tutejszych forumowiczów, wręcz poniżający i umniejszający iloraz inteligencji.

Chłopie ja po prostu nie lubię trolli , którzy nie mają co robić, więc dlatego cię wyganiam .A na odpowiedzi oczekuje od różnych osób szczególnie znajomych a nie trolli , więc koniec tematu , bo założę ci Bana , już innych wkurzyłeś .Koniec tematu .

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

A co ma wspólnego z trollingiem chęć merytorycznej polemiki i odpisywanie na posty? Rozumiałbym, gdybym cię tu bez przerwy nękał, ale twój stosunek do randomowo napotkanego usera, który prawie wcale się tu nie wypowiada jest bardzo niepokojący. W dodatku grozi banem. Bardzo mi kogoś przypominasz, bardzo, aż łudząco.

Nie wiem co ma , nie ważne ,każdy chce wiedzieć ile dni zostało do filmu . Jak ty nie chcesz to twój problem.Patrz sobie w kalendarz i odliczaj z nim dni. My te tematu zakładamy dla tych co oczekują filmów.Mamy iloraz inteligencji. Więc koniec tematu.

Ta ciekawe kogo ? Od razu mówię nie jestem tej osoby multikontem. Mam rozwiązanie pisz sobie co chcesz tylko nie wchodźmy sobie w drogę .Koniec rozmowy.

ocenił(a) film na 8

Też się drapie po głowie i zastanawiam po co ludziom te tematy "do filmu X zostało ileś tam dni".

LordVader345

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
autor: użytkownik usunięty26 stycznia 7:58
1 odpowiedźostatni post: Kajka12 6 godzin tem

marvelfan_filmweb

Ok,rozumiem :-)

O co chodzi ci z tym postem?

LordVader345

Którym , bo nie wiem ?

marvelfan_filmweb

ten co wysłałeś 18 minut temu

LordVader345

A ten , to był dowód ,że mówię ci prawdę , że mu zablokowali to odliczanie .

LordVader345

Ok skomentujesz jutro ile dni zostało do CW lub Apocalypsy ?

marvelfan_filmweb

post na na jutro:45 dni

LordVader345

dzięki , a Apocalypse też byś mógł temat studniówka lub odliczanie na moim blogu .
Pytanko chcecie tydzień z finalistką głosowania na najlepszy biust z MCU na moim blogu ?

LordVader345

Czyli tak spoko , cytaty , zdjęcia i co jescze filmiki ?

manga_maniak

Już Vader pisał .

manga_maniak

Dzięki wyskoczyliśmy do przodu , na kilka kolejnych dni super .

marvelfan_filmweb

post na piątek:41 dni
i na sobotę
i na niedzielę
i na poniedziałek: 37 ddni(wiem,że przesadzamy,ale nikt nie będzie miał czasu dać post w okresie wielkanocnym

LordVader345

No fakt racja , w święta to pewni nikt nie będzie na kompie , w ogóle to w pon 38 dni nie 37
. 37 dni we wtorek będzie .

marvelfan_filmweb

EDIT:38 dni(na poniedziałek)

LordVader345

1 dni na 5 maja xddddddddd

manga_maniak

nie przesadzajmy...

LordVader345

Zgadza się nie przesadzajmy .

marvelfan_filmweb

sory po prostu nie moge sie doczekac tego supcio filmu!!! <3333 a jutro ide (rodzice mi pozwolili za poprawienie paly z chemi xddddd)na seria niezgodnawierna jedna z moih ulubionyh trilogi zara za hunter games (3 najslitasniejsza) i star wars mrocznej widmo atak clonow i zemsta sidow

manga_maniak

To super , gratulacje .
Niezgodna nawet spoko , pierwsza część , dwójka nie wiem, życzę miłego seansu .Ja też lubię Star Wars ale 3 , 4 , 5 , 6 , 7 część , i Hunger Games prawie wszystkie , bo 4 jeszcze nie oglądałem .
Skomentujesz głosowanie na forum Ant mana dotyczące biustu aktorek grających w filmach MCU postaci kobiece , proszę potrzebuje tylko jeden głos .

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

44d 06h 33m 25s wg datapremiery.pl

PS: Nie róbcie wyprzedzeń, bo się pogubimy...

jola_wronska_

43 Dni 7 godzin + link jeśli ktoś chciałby być na bieżąco
http://datapremiery.pl/

Kajka12

42 dni do Civil War .

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

41 dni :D Tak blisko, a tak daleko...

jola_wronska_

40 dni;)

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Spać w nocy nie możesz? :D

Widziałeś?
https://www.youtube.com/watch?v=-lRmyyW2bj4

jola_wronska_

Nie chciało mi się po prostu spać , a ogólnie spać w nocy to mogę . Tak widziałem tekst Natashy do Clinta najlepszy .

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Yep ;) ,Jego odpowiedź też dobra :D
39 dni do Wojny Domowej :)
#TeamCap

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Premiera filmu Captain America Civil War za 38 dni :]

ocenił(a) film na 9
Misia1200

Ehhh dodałam post góra 10 minut temu, a napisane jest, że wczoraj^ No nieźle...

Edit znowu...^

ocenił(a) film na 9
Misia1200

37 dni do Civil war :)

ocenił(a) film na 9
marvelfan_filmweb

Premiera filmu Captain America Civil War za 36 dni :]

Misia1200

Skomentujesz moje nowe głosowanie na najlepszą scenę walki w filmach MCU na forum Ant Mana ;)

ocenił(a) film na 9