PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=706209}

Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 186 tys. ocen
7,5 10 1 185841
7,4 75 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

film dla osob lat -nascie ktorzy upajaja sie swoimi superbohaterami, ile mozna ogladac takie i podobne bzdury

grzes1962

Patrz ,Ja mam prawie 25 a mimo to oglądam.Polecasz psychologa czy lepiej od razu psychiatrę?

użytkownik usunięty
grzes1962

nie masz racji...

ocenił(a) film na 9
grzes1962

Ja mam lat 43 i nadal lubię takie kino, więc zarzut nietrafiony.
Nie widzę powodów, by lubować się w filmach wywołujących u widza myśli samobójcze.

ocenił(a) film na 10
grzes1962

Do końca życia :D

ocenił(a) film na 9
grzes1962

Pokazałem film tacie (lat 50 :D), stwierdził, że to chyba najlepszy z tych wszystkich superhero. Razem próbujemy ogarniać całe uniwersum i chociaż tacie idzie trochę ciężej, to mimo wszystko świetnie się bawimy. Już wiem, że idziemy razem na Doktora Strange'a i nie wiem kto bardziej nie może się doczekać.
Może czasem warto po prostu spróbować się dobrze bawić???

ocenił(a) film na 7
wifi_wifi

Ja oglądałam film z mamą (lat 50 + 1), i stwierdziła, że fabuła taka sobie, ale za to aktorzy przystojni... Cóż, każdy znajdzie coś dla siebie :P

Bianka_Lg

Gdybym był dziewczyną, też bym wzdychał na widok Robercika :D

Bianka_Lg

Tata pewnie zwróci głównie uwagę na Wdowę i ciocię May :D

ocenił(a) film na 7
juchacz17

Gdybym była dziewczyną, wzdychałabym na widok zbyt obcisłych koszulek pana Evansa. A nie, chwila, przecież nią jestem. Wydała się po co nałogowo oglądam te filmy. Ups :P?
No i dlaczego tylko Wdowa i ciocia May? A biedna Wanda to co? Biedna biega w minówkach i w gorsecie, a nikt jej nie docenia. A jest na czym zawiesić oko.

Bianka_Lg

Ma zbyt dziewczęcą urodę jak dla mnie. Ciocia May i Natasha to takie "milfetki", zwłaszcza ciocia, która w wieku 51 lat, wygląda na 35 :v

ocenił(a) film na 9
Bianka_Lg

Jak Ci się Bianka podobała scena z przeciąganiem helikoptera? :D

ocenił(a) film na 7
wifi_wifi

Dam upust płytkiej części swojej osobowości i powiem, że bardzo :P Oglądając film drugi raz, wcale a wcale nie robiłam sobie przybliżenia na ramiona Capa. Wcale.

ocenił(a) film na 9
Bianka_Lg

Wcale a wcale w młodości nie fantazjowałem o byciu playboyem-miliarderem... Wcale.

grzes1962

Mam 19 lat, aczkolwiek na sali kinowej jest dużo osób starszych ode mnie, więc hejt nie trafiony :v