Kolejna część, właściwie niczym się nie różni od pozostałych. Na raz żeby to obejrzeć na zabicie czasu może być... Ale żeby wyciągać z tego filmu jakiś morał - to na próżno. Nie wiadomo za bardzo o co im poszło, ale wszyscy walą się ze sobą i tyle było z akcji.
Czy obejrzałbym ten film ponownie? Nie
Moja ocena: 4/10
Jeśli nie wiesz, o co im poszło, to musisz być albo ślepy i głuchy albo głupi. :v Ocena oczywiście nieadekwatna do filmu, bo na 4 zasługują filmy klasy C jak "Sharknado" itd.
Ok, ale każdy ma prawo do własnej opinii. W takim razie polecam Ci film pt: "Zabójcza opona".
Masz prawo do własnej opinii i ja ci jej nie bronię, ale argument, że nie wiesz o co wszyscy mieli spinę jest idiotyczny z jednego prostego powodu, mianowicie na każdym kroku jest mowa, o co się tu naprawdę rozchodzi. To jest kino rozrywkowe, a nie kino ambitne, ktoś kto nie bierze tego pod uwagę i wstawia ocenę poniżej przynajmniej 6 jest idiotą, ale z tobą nie mam o czym nawet rozmawiać, bo wszystkim filmom, które są produkowane dla rozrywki dajesz niskie oceny, po co więc oglądać takie filmy?
Oglądam dużo, różne gatunki i jeśli dany film mi się nie podoba to piszę o tym wprost - nie zważam na gatunek.
Ok film ci się nie podobał ale na serio nie masz pojęcia o co był ten cały konflikt ?? przez cały film była mowa po co że sobą walczą albo sobie żartujesz albo nieuważnie oglądałeś film.
Ten film to nie bajka żeby szukać w nim morału, to czysta rozrywka, relaks, uczta dla oka i nawet nie pozbawiona ładu i składu, i sensu. Film jest całkiem logiczny (znacząco odbiega od produkcji DC które trudno obejrzeć a zrozumieć jeszcze trudniej), wszystko ma tu swoje miejsce i czas. Motywując swoją opinie takimi argumentami albo nie oglądałeś filmu albo puściłeś go sobie gdzieś w tle i też go nie oglądałeś. Kino rozrywkowe jakim jest ten film nie jest tworzone żeby konkurować z produkcjami ambitnymi i nie może być oceniane według tych samych kryteriów. Ja jestem tym filmem zachwycony widziałem go chyba z 10 razy w różnych wersjach od momentu premiery i takiej porcji rozrywki juz dawno nie zaznałem.