RDJ został dodany w połowie października, ale ta kontrybucja cały czas jest w poczekalni.
A co sądzicie o ostatnich doniesieniach hata k? Nie widziałem tutaj nigdzie linka do oficjalnego plakatu filmu a taki pojawił się ponad tydzień temu :) No i doszedł do obsady Daniel Bruhl, który ma zagrać czarny charaktere zarówno w civil war jak i w doktoru strange'u. Czyżby dormammu już chcieli wprowadzić w Civil War ? Byłoby ciekawie.
Już oficjalny plakat by wypuścili? Nie wierzę w to. Za to czytałem pogłoski, że Daniel Bruhl miałby zagrać jakiegoś Barona Mordo.
Był w necie, tylko teraz znaleźć nie mogę. Wykasowali. Zapewne wyciekł nim Marvel zdążył go pokazać publicznie...
Na plakacie ukazany był Capitan Ameryka stojący przodem do widza, w tle widać było zamazaną rozprawę sądową, gdzie z jednej strony siedział Tony, a z drugiej Rogers. Plakat był 4 dni temu. Próbowałem wrzucić linka ale się nie chciało dodać :/
Ajj miałem dodać... Że kogo zagra daniel bruhl ? wiesz w ogóle kto to baron mordo ? Przecież to ta sama osoba co doctor strange :P
Baron Mordo to jeden z najbardziej znanych wrogów doktora i pewniak na pierwszy film, idąc tokiem Thor-Loki, Capitan America-Red Skull. Crossbones bardzo znany wróg Kapitana i zagra go Frank Grillo.
Nie wiem, kim jest ta postać, bo nie czytałem komiksów. Zresztą, to na razie była tylko plotka, że akurat tą postać zagra Bruhl, dopóki oficjalnie nie podadzą o kogo chodzi to ta wiadomość jest tylko gdybaniem.
Poszukam tego plakatu w odmętach internetu, może gdzieś jeszcze się zachował - jak znajdę, to wrzucę tu link.
To doskonała wiadomość. Grillo zagrał całkiem nieźle, szkoda że było go tak mało. Mam nadzieję, że odpali Kapitana.