Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186604
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

można już chyba też dodać RDJ do obsady

ocenił(a) film na 8
Anakin_Skywalker

A także Bosemana jako Black Panthera

ocenił(a) film na 9
Dealric

a także Scarlett Johansson jako Black Widow

ocenił(a) film na 8
Netehor

Dotychczas nie potwierdzono pojawienia się tej postaci w filmie.

ocenił(a) film na 9
Anakin_Skywalker

Ciekawe czy pojawi się także Ruffalo jako Banner.

ocenił(a) film na 9
Anakin_Skywalker

RDJ został dodany w połowie października, ale ta kontrybucja cały czas jest w poczekalni.

użytkownik usunięty
Doback

I jeszcze Jeremy Renner jako Hawkeye

ocenił(a) film na 9

I Sebastian Stan

Anabell_

Zimowy Żołnierz się pojawi i z tego jestem najbardziej zadowolony :D

Doback

A co sądzicie o ostatnich doniesieniach hata k? Nie widziałem tutaj nigdzie linka do oficjalnego plakatu filmu a taki pojawił się ponad tydzień temu :) No i doszedł do obsady Daniel Bruhl, który ma zagrać czarny charaktere zarówno w civil war jak i w doktoru strange'u. Czyżby dormammu już chcieli wprowadzić w Civil War ? Byłoby ciekawie.

ocenił(a) film na 8
Zgrywus90

Już oficjalny plakat by wypuścili? Nie wierzę w to. Za to czytałem pogłoski, że Daniel Bruhl miałby zagrać jakiegoś Barona Mordo.

jokerkara

Był w necie, tylko teraz znaleźć nie mogę. Wykasowali. Zapewne wyciekł nim Marvel zdążył go pokazać publicznie...

Na plakacie ukazany był Capitan Ameryka stojący przodem do widza, w tle widać było zamazaną rozprawę sądową, gdzie z jednej strony siedział Tony, a z drugiej Rogers. Plakat był 4 dni temu. Próbowałem wrzucić linka ale się nie chciało dodać :/

jokerkara

Ajj miałem dodać... Że kogo zagra daniel bruhl ? wiesz w ogóle kto to baron mordo ? Przecież to ta sama osoba co doctor strange :P

ocenił(a) film na 8
Zgrywus90

Baron Mordo to jeden z najbardziej znanych wrogów doktora i pewniak na pierwszy film, idąc tokiem Thor-Loki, Capitan America-Red Skull. Crossbones bardzo znany wróg Kapitana i zagra go Frank Grillo.

ocenił(a) film na 8
Zgrywus90

Nie wiem, kim jest ta postać, bo nie czytałem komiksów. Zresztą, to na razie była tylko plotka, że akurat tą postać zagra Bruhl, dopóki oficjalnie nie podadzą o kogo chodzi to ta wiadomość jest tylko gdybaniem.

Poszukam tego plakatu w odmętach internetu, może gdzieś jeszcze się zachował - jak znajdę, to wrzucę tu link.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 8
Slodka_Lolitka13

To doskonała wiadomość. Grillo zagrał całkiem nieźle, szkoda że było go tak mało. Mam nadzieję, że odpali Kapitana.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem