Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186604
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Very good

ocenił(a) film na 9

U nas również 6 maja premiera! :)

użytkownik usunięty
filmowy_laufer

Według terazniejszych danych premiera światowa jest 28 kwietnia w przyszłym roku, wnioskuję że na czerwonym dywanie jeszcze wcześniej zrobią, my najpózniej będziemy mieli, chyba że japonia będzie mieć w lipcu :)

no to dobrze , że premiera tego filmu bedzie u nas tez w maju ciekawe jak im wyjdzie czy bedzie lepszy niż inne filmy

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

powinien być najlepszy powinien to być triumf marvela nad I i II fazą i przełom początku III fazy. Osobiście wierzę w braci Russo :)

no ja też wierze w braci Russo ciekawe ile kasy zarobi co nie? na jakie filmy jeszcze czekasz bo ja na ant mana , civil war, deadpoola , x men apocalypse , doctora strangea, thora ragnarok , straznikow galaktyki 2, wolverinea z 2017 roku i spider mana z tego samego roku i na wiele innych

użytkownik usunięty
marvelfan_filmweb

w tej chwili czekam najbardziej na Civil War, i na Ragnaroka bo wizje Thora w Age Ultron zrobiły mi smaka na Ragnaroka :)

ok spoko mam pytanie widziałes zakapturzona postac w wizji thora chodzi o twarz bo nie ktorzy pisza, ze to loki jak uwazasz maja racje?