Po zakończeniu filmu zawsze zastanawiam się jak będą wyglądały ich kontynuacje. Po seansie Batmana i Supermana Switu sprawiedliwości rozkminiałam jak to możliwe że Superman nie żyje, przecież wiadomo że jest on czołowym bohaterem Justice League więc ciekawa jestem jak go wskrzeszą. Widząc trailer Kapitana Ameryki można zauważyć że coś się stanie z Rhods'em, nie wiem czy go uśmiercą czy będzie on ranny ale jak po takiej sytuacji Tony miałby walczyć z Kapitanem ramię w ramię w następnych Avengersach? A może uśmiercą Kapitana? Jeśli tak to co? Kolejnego wskrzeszą na potrzeby Avengersów? Jak obstawiacie?
Jestem fanką Marvela i DC Comics ale przyznaję się bez bicia że głównie z filmów, nie miałam okazji czytać komiksów więc proszę, jeśli masz hejtować to po prostu nic nie pisz. Tym którzy zechcą się podzielić swoją refleksją na ten temat lub oświecić mnie jak było w komiksach będę wdzięczna :)
Zgadzam się. Rhodes nie zginie na pewno, za bardzo hype'ują jego zestrzelenie itd. Moim zdaniem będzie to Cap, a maczać w tym palce będą Baron Zemo albo Crossbones, ewentualnie Stark coś złego zrobi i pójdzie na wygnanie.
Mam to samo, ale znam dużo sytuacji z komiksów. Wejdź sobie na Marvel wiki, tam masz opis większości postaci, ich historie, zdolności, grupy do których należą itd. Z tej strony się dowiedziałem, że właśnie zacząłem czekać za Inhumansami, bo Meduza tak bardzo mi się spodobała, że we łbie się nie mieści :D