Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

Captain America: Civil War
2016
7,5 187 tys. ocen
7,5 10 1 186599
7,4 59 krytyków
Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Wojna bohaterów

jestem na NIE

ocenił(a) film na 4

Dla fanow pewnie rewelacja dla innych nie film malo jasny ten tego chroni nie wiadomo za co ten z tym ten z tamtym za duzo tych wszystkich postaci ktore az zaczynali mi sie mylic brakuje jeszcze x-menow power rangers i wojowniczych zółwi ninja zasnołem na 2 godz filmu nie jestem fanem ani anty fanem ale liczyłem na cos ciekawszego i juz nawet spider mana w ten szajs wepchneli takich postaci jak spider man supermen czy batman nie powinni dodawac czy łaczyc jak supermen vs batman niech te postacie zostana w swoim swiecie i tam walcza ze złem a nie stawienie ich miedzy soba po co nie mozna co 3 lata wypuscic nowa czesc z nowym coraz to ciekawszym wrogiem?zaraz pewnie oberwie mi sie od fanow marvela ktorym sie to podoba ale kazdy ma swoje zdanie :) Avengersi byli spoko w pierwszysch czesciach gdzie to połaczenie iron mana hulka thora kapitana a nawet sie udalo ale i tak juz sadzilem ze ciezko bedzie znalesc przeciwnika dla takiej paki a tera prosze podzielili ich i niech walcza miedzy soba głupota i tyle ocena 8.0 ? za co ani tu dobrej fabuły ani efektow ani nic no ale life is brutal :) pozdro all

ocenił(a) film na 9
koRba1910

O mój Boże. Mam tylko jedno do powiedzenia: INTERPUNKCJA

koRba1910

Oni wszyscy są z tego świata , to po pierwsze.Po drugie , akurat łączenie ze sobą kilku postaci w jednym filmie to kapitalny pomysł.Dzięki temu właśnie , MCU w 8 lat zbudowało swoje potężne uniwersum.Wystarczy zasugerować się faktem , iż nie mal każdy mniej znany bohater z ekipy (pierwszy z brzegu np Black Panter) , który pojawi się w projekcie z bardziej rozpoznawalnymi postaciami , od razu wpada w oko widzom i dzięki temu nie ma problemów z jego pozniejszą solówką.

ocenił(a) film na 10
koRba1910

Nie czytasz komiksów, prawda?