że bardziej pójdą w stronę pierwszej niż drugiej części.przekonamy się jak udadzą się drudzy avengersi.
Akurat zapowiada się całkiem inny film. Chyba najbardziej podobny do Avengers będzie, ale to trzeba poczekać aż obejrzy się Age of Ultron i zobaczy zwiastun Civil War.
Stark jako wróg już zapowiada się ciekawie. No i dwie strony konfliktu, czyli podzielenie się naszych bohaterów. Potencjał jest spory :)
O nie, pierwsza część jest o wiele gorsza... niech idą w ślady drugiej części bo Winter Solider jest zajebistym filmem
Bo druga część, dzieje się w czasach współczesnych. Pierwsza część była słabsza...
i było więcej efektów, bo taki miał być. Jak dla mnie druga część o wiele lepsza
u mnie podobnie, liczyłes że druga część Thora, będzie poważna i będzie dużo więcej akcji, tymczasem dostałem przegadany film z humorem nie na miejscu...
2 faza bardzo jest różnorodna pod względem gatunków. Nie każdy film podpasuje danej osobie. Ale jeśli chodzi o przygodę z sci-fi i humorem, zarazem rzemiosłem reżysera którym aż bije to takim filmem są Strażnicy Galaktyki. Jednak Mroczny Świat lubię, humor nie na miejscu mam nadzieje, że jest przez beznadziejny dubbing.
Oglądałem z lektorem thor2 i humor eh nie zniknął dlatego Thora2 uważam za jeden słabszych filmów marvela, najgorszy film z bohaterem marvela jest dla mnie Tasm2. Cóż czekam teraz na AOU
Tylko,że I część to jeden z trzech najgorszych filmów MCU obok Thora i Strażników Galaktyki...