PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=615202}

Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz

Captain America: The Winter Soldier
2014
7,3 195 tys. ocen
7,3 10 1 194575
7,2 68 krytyków
Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz
powrót do forum filmu Kapitan Ameryka: Zimowy Żołnierz

Sceny po napisach

ocenił(a) film na 9

Ile jest scen po napisach ?

ocenił(a) film na 9
Vibra

Te sceny po napisach(sam ich pomysł) są wkurzające...

ocenił(a) film na 10
Ryloth

Czemu?

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

Siedź dodatkowe 20 minut w kinie(przed filmem dają obecnie około 30 minut reklam) żeby zobaczyć monotonne napisy, które i tak(bez urazy) nikogo nie obchodzą oraz dwie krótkie sceny jakby nie można ich było dać na koniec filmu przed pojawieniem się napisów.

ocenił(a) film na 10
Ryloth

Ale wtedy tracisz tą tajemniczosc i efekt

ocenił(a) film na 9
Himiteshu

Mnie to nie przekonuje...

ocenił(a) film na 8
Vibra

u mnie w kinie były 4 sceny jedna po animowych , po głównych 2 a potem jeszcze 2 , tylko było trzeba czekać 10min

nea_filmweb

Serio az tyle?

ocenił(a) film na 9
nea_filmweb

co było w 3 i 4 scenie jeśli mógłbyś powiedzieć?

ocenił(a) film na 10
nea_filmweb

Niby jakie? Tylko dwie są oficjalne

Vibra

2 podobno mają być

ocenił(a) film na 10
wort801

Jedna scena ponoć ma być związana z Avengers Age of Ultron.

michal98_filmweb

Tak zgadza się

ocenił(a) film na 9
michal98_filmweb

pierwsze scena jest związana z avengers 2. pokazali tam Scarlett Witch i Quicksilvera.
Szkoda że nie wiedziałem że będą jeszcze jakieś sceny oprócz pierwszej :(

Dantez10

Nic nie straciłeś, bo ktoś cię chyba w mola robi. Na samym końcu, po liście płac, była jeszcze kilkusekundowa scenka z Buckym patrzącym w muzeum na informacje o sobie – tyle, nic więcej nie było.

ocenił(a) film na 9
Pottero

dzieki za rozwianie wątpliwości :)
ta scenka z Bucky'm moze nawiazuje do KAPITANA3

ocenił(a) film na 10
Dantez10

Zapewne tak, będzie pewnie dobry i bedzie pomagał SHIELD

Vibra

Zna ktoś jakaś stronę gdzie można zobaczyć te 2 sceny po napisach bo wyszedłem jak się napisy zaczynały i teraz dupa :(

ocenił(a) film na 8
AgenTomek

U mnie, niestety nie puścili drugiej sceny / tylko tą zwiastującą Avengers 2 /, można ją gdzieś zobaczyć?.

lelen_lis

http://chamelion96.tumblr.com/post/80784136865/the-second-end-credits-of-scene-o f-captain
niestety słaba jakość, ale coś tam widać. ;)

AgenTomek

pierwsza scena: http://haveageekasm.com/film/captain-america-winter-soldier-mid-credits-scene-le aks-spoilers/
druga scena: http://chamelion96.tumblr.com/post/80784136865/the-second-end-credits-of-scene-o f-captain

Progresywna

Dzięki za to słaba jakość ale się dało wgl oglądnąć :) już wiem jak będzie wyglądać nowa dwójka w Avengers 2

AgenTomek

Nie ma za co :) Jak pojawi się coś w lepszej jakości to z pewnością wrzucę, bo jestem z tym na bieżąco. A ta na dwójka jak dla mnie wygląda bardzo obiecująco. ;)

ocenił(a) film na 10
Vibra

czy ktos wie kim były osoby w pierwszej scenie po napisach (nie chodzi mi o quicksilvera i scarlett witch) chodzi o tych dówch którzy gadałi o hydrze i o tym że mają laske lokiego.