PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

Zdumiewa mnie ilosc zachwytow nad tym filmem. Wszystkich wzruszyla historia chorego nastolatka tak bardzo, ze nie zauwazyli jakim byl cynicznym manipulantem! Zrobil dokladnie to, co "wyspiewal" Natalie w chamskiej tyradzie: wykorzystal ja, wydymal i zrobil wszystko by piekna, mloda, zdrowa i zdolna dziewczyna cierpiala tak jak on, albo jeszcze wiecej. Przekalkulowal i zaplanowal wszystko na zimno. I nie usprawiedliwia go, wedlug mnie, ani fakt, ze umieral i byl zrozpaczony, ani to, ze ostatecznie sie w niej zakochal.
Sam Keith byl juz wystarczajaco niesympatyczny i irytujacy a Jesse McCartney, grajacy jego role tylko spotegowal we mnie negatywny odbior.

użytkownik usunięty
dorcus

Absolutnie się zgadzam. Nawet oglądając to jako dzieciak, wiedziałam, że z tym goście jest coś nie tak. Keith to zdecydowanie bohater z socjopatycznymi i narcystycznymi zarysami psychicznymi. I też uważam, że jego choroby (depresja i rak) go nie tłumaczą. On sam te rzeczy wykorzystuje by jeszcze ranić ludzi w okuł.

ocenił(a) film na 7
dorcus

Koleżanko, jeśli film wzbudził takie emocje w Tobie to ta ocena 5 jest naprawdę niedorzeczna.
Właśnie tak gość zrobił! Właśnie ja wydymał! Właśnie o to chodziło w filmie i w jego postaci. Nawet nie wiesz, ale tym komentarzem ocenilas film o wiele lepiej.

mrozioo85

Kolego, ocena 5 charakteryzuje film jako średni. I taki ten film dla mnie jest. Emocji we mnie specjalnie nie wzbudził, a w swoim komentarzu odniosłam się jedynie do zachowania głównego bohatera. Jeśli jednak 5 gwiazdek i mój komentarz oznacza dla Ciebie dużo więcej niż "średni" to proszę bardzo :) Każdy wedle własnego uznania..