PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=227981}

Keith

2008
7,4 64 tys. ocen
7,4 10 1 64171
7,3 3 krytyków
Keith
powrót do forum filmu Keith

jak dla mnie bardzo dobry film... niektórzy tu piszą że jest gorszy od "szkoły uczuć" ale jak dla mnie jest równie dobry... daje do myślenia... jak dla mnie oczywiście......

SYLWIA95

może i masz rację, jednak do złudzenia przypomina szkołe uczuc więc każdy wiedział jak się skończy.

sara137_2

no może i tak... ale lubię takie filmy..:P

SYLWIA95

film jest piękny ;]
moim zdaniem nawet lepszy od szkoły uczuć ;p

ocenił(a) film na 8
BlaBla77

według mnie też lepszy niż szkoła uczuć ;]

anetusiaczeeek

Według mnie tez lepszy od szkoly uczuc xD

paulla4

nom... jest bardzo dobry...

SYLWIA95

A ja nie mogę obejrzeć końcówki na tej stronie http://www.kino.pecetowiec.pl/view_video.php?viewkey=6e7c817... film jest niby za darmo, ale po 54 minutach, film się urywa i trzeba odczekać 54 minuty, by dalej móc obejrzeć. Kilka razy się urwie, cierpliwie czekam... mimo wszytsko za każdym razem, urywa mi się w momencie kiedy się całują i nie wiem co dalej....:/

ocenił(a) film na 8
SYLWIA95

Naprawde ciezko jest okreslic ktory jest lepszy czzy szkola uczuc czy keith ale jedno jest pewne po obejrzeniu tego filmu nie zawiodlem sie. Naprawde dobra klimatyczna historia!!!

ocenił(a) film na 9
iceman_agent_2

w sumie to mi też bardziej podobał się 'Keith' od 'szkoły uczuć', ale oba są dobre. Może przewidywalne ale prawdziwe.. i smutne.. Pokazują, jak 'szare myszki' mogą być z mega gwiazdami szkolnymi. Super :D

oleq182

moze mi cos umknelo, ale mam wrazenie, ze nie o to chodzilo w tych filmach..moze sie myle? chociaz z drugiej strony kazdy moze inaczej odebrac film ;P

ocenił(a) film na 10
Montana_3

Cudowny film...nic dodać nic ująć....Kiedy był moment, że on zmarł i ona pakowała jego rzeczy do walizki nie wytrzymałam płakałam z 15 min... nic nigdy nie doprowadziło mnie do takiego płaczu ;(

bladaxd

no to chyba powinnyśmy sobie podać ręce... też mi się zdarza ryczeć na filmach..heheh
a co do treści filmu to ja tez raczej nie patrze na niego w ten sposób jak ktoś napisał powyżej.. no ale każdemu na swój sposób coś pokazał.....