jak dla mnie bardzo dobry film... niektórzy tu piszą że jest gorszy od "szkoły uczuć" ale jak dla mnie jest równie dobry... daje do myślenia... jak dla mnie oczywiście......
A ja nie mogę obejrzeć końcówki na tej stronie http://www.kino.pecetowiec.pl/view_video.php?viewkey=6e7c817... film jest niby za darmo, ale po 54 minutach, film się urywa i trzeba odczekać 54 minuty, by dalej móc obejrzeć. Kilka razy się urwie, cierpliwie czekam... mimo wszytsko za każdym razem, urywa mi się w momencie kiedy się całują i nie wiem co dalej....:/
Naprawde ciezko jest okreslic ktory jest lepszy czzy szkola uczuc czy keith ale jedno jest pewne po obejrzeniu tego filmu nie zawiodlem sie. Naprawde dobra klimatyczna historia!!!
w sumie to mi też bardziej podobał się 'Keith' od 'szkoły uczuć', ale oba są dobre. Może przewidywalne ale prawdziwe.. i smutne.. Pokazują, jak 'szare myszki' mogą być z mega gwiazdami szkolnymi. Super :D
moze mi cos umknelo, ale mam wrazenie, ze nie o to chodzilo w tych filmach..moze sie myle? chociaz z drugiej strony kazdy moze inaczej odebrac film ;P
Cudowny film...nic dodać nic ująć....Kiedy był moment, że on zmarł i ona pakowała jego rzeczy do walizki nie wytrzymałam płakałam z 15 min... nic nigdy nie doprowadziło mnie do takiego płaczu ;(