Ki

2011
6,0 19 tys. ocen
6,0 10 1 19258
6,4 21   krytyków
Ki
powrót do forum filmu Ki

Jestem dopiero w połowie filmu, ale muszę napisać. Dlaczego młoda dziewczyna potrzebująca kasy nie złapie fuchy w sklepie, jakimkolwiek, nie będzie sprzątać biur, nie zostanie kelnerką, tylko musi pozować nago na akademii oraz tańczyć w nocnym klubie?? I oczywiście robi to wyłącznie ze szlachetnych pobudek, bo przecież jest matką i potrzebuje pieniędzy. Śmieszne, Naprawdę nie ma innych zajęć, trzeba od razu zarabiać ciałem??jakież to typowe dla polskich filmów...dla mnie to jest nieprawdziwie, nie dodaje wiarygodności głównej bohaterce.

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
użytkownik usunięty
Leslie_3

bo gdyby pracowała w sklepie to film by się "nie sprzedał" :P
Poza tym są przecież osoby, które całe życie przechodzą po najniższej linii oporu, bo przecież po co się męczyć skoro można zarabiać swoim (boskim) ciałem ;)
Film dla mnie banalny, nic po jego obejrzeniu nie czuję.. pustka

ocenił(a) film na 8

w opisie producenta nie ma mowy o tym fakcie; a w samym filmie nie widac nawet kawalka cycka wiec mowienie ze film by sie nie sprzedal jest bezzasadne.

Leslie_3

bo jako sklepowa czy też sprzątaczka zarobiłaby znacznie mniej. u Drzyzgi kiedyś była laska, która została prostytutką, żeby na dziecko zarobić, więc takie tam dylanie, czy pozowanie to naprawdę pikuś.