PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=498647}
6,4 303  oceny
6,4 10 1 303
Kichin
powrót do forum filmu Kichin

Bardzo przyjemnie ogląda się ten film (jak zresztą prawie każdy koreański), jednak jest trochę mało satysfakcjonujący. Główna bohaterka swoim przeogromnym niezdecydowaniem i ostateczną decyzją niesamowicie irytuje...aczkolwiek obraz momentami jest bardzo emocjonalny. Mimo wszystko - polecam :D Zawsze to jakaś odmiana w koreańskich produkcjach.

ocenił(a) film na 7
MissSmardzyk

Z początku film bardzo mi się podobał. Przede wszystkim rola Ji-Hoon Joo. Ale masz rację, Mo-rae niesamowicie irytowała swoim niezdecydowaniem i wachaniem. No i nie podobało mi się zakończenie, było trochę bez sensu... cóż, za całokształt film powinien otrzymać swoje 7/10

Yuzuki

hm, to dobrze, że nie tylko ja mam takie odczucia - końcówki kompletnie nie zrozumiałam, mimo iż bardzo oryginalny pomysł.

ocenił(a) film na 9
antonoowka

taki trochę inny od koreańskich stereotypów, coś ale europejskie kino niszowe, scena w galerii hmmm....

MissSmardzyk

wiec musze oblukac bo koreanskie filmy lubie:)

pozdro:)

ocenił(a) film na 6
MissSmardzyk

Czuję niedosyt. Skończył się tak po prostu jak być czegoś brakło. Niby mamy sami dopisać sobie zakończenie, no ale bez przesady. Ja tam poczułam się lekko podirytowana...

ocenił(a) film na 7
ola_carrot

[SPOILER] czyli co , najpierw chciała być z nimi obydwoma naraz, potem z żadnym (rozwiodła się z mężem, a Du-rae wysłała do Paryża jednym do widzenia), potem jednak mąż oświadcza że che żyć w trójkącie... dlaczego nie widać jej brzucha, skoro ten mówi że oswiadcza się kobiecie w ciąży? kogo przedstawia pocztówka?