6,3 53 tys. ocen
6,3 10 1 52697
5,4 19 krytyków
Kick-Ass 2
powrót do forum filmu Kick-Ass 2

Czy ktoś mi może powiedzieć czemu nagle zniknęła data polskiej premiery ?? to są jakieś jaja jeśli zdjęli ten film i wypuszczą go od razu na CH*UJOWE dvd jak jedynkę z nieprawidłowym OAR obrazu i bez blu ray, to właśnie pozbawili mnie szansy zobaczenia w kinie najbardziej wyczekiwanego przeze mnie tytułu tego roku :/
Kto jest Polskim dystrybutorem (kinowym) tej części żebym mógł mu zaspamować skrzynkę ?

ocenił(a) film na 3
teabing123

to prawdopodobnie dlatego, że przesunięto amerykańską premierę - tak więc i ta w Polsce mogła ulec zmianie. W USA zmienili datę premiery ponieważ w pierwotnie planowanym terminie była zbyt duża konkurencja (m.in. bliska premiera Man of Steel)
źródło - http://www.comicbookmovie.com/fansites/JoshWildingNewsAndReviews/news/?a=74934

ocenił(a) film na 9
zombie001

Napisałem do Tomasza Koć (Dyrektora działu dystrybucji kinowej Monolithu) z pytaniem czy film wgl. wejdzie do polskich kin... odpowiedź była szybka krótka ale niestety niezbyt pocieszająca, a mianowicie:
"Nie ma jeszcze decyzji, co do tego, czy Film wejdzie do kin.
Pozdrawiam"
Hmm może zróbmy jakiś "Filmweb effect" aby zachęcić dystrybutora do tego aby film wgl wszedł do kin ?
Co wy na to ?

teabing123

Wysłane.

ocenił(a) film na 3
teabing123

http://www.chlomo.org/chan/chloe/src/1363549619354_BFPiDxOCcAAPNaI.jpg_large.jpg
na podstawie tego, można wysnuć wniosek, że w Polsce będzie jednak wyświetlany (z tego co widzę, data na filmwebie została już dodana). Inne, zasadnicze pytanie to: w ilu kinach będą odbywały się projekcje (mam złe przeczucie, że w niewielu)

teabing123

nierobcie sw jaj! chce na ten film isc do kina i zaplace za bilet! pierwszy raz w zyciu tak cenie pierwsza czesc ze niebede go sciagal z torenta tylko szybciutko do kina! i nie w 3D! nielubie tego wytworu 21 wieku :P

teabing123

w moim miescie kick ass -1 byl w kinie a miasto male! to gdzie ty mieszkasz ze tylko na dvd tylko miales tego filma ? :)

ocenił(a) film na 9
przem19840117

Przem nie zrozumiałeś mnie, może niejasno się wyraziłem :) , Film owszem był w kinie ( i tam też go widziałem) jednakże został całkowicie olany w dystrybucji Dvd/blu-ray , Na DVD ma nieprawidłowy aspect ratio obrazu a na Blu wgl w polsce nie wyszedł. Gdy nie było przez jakiś czas premiery drugiej części na fw to obawiałem się że skończy jak Scott pilgrim ( Dystrybucja tylko na dvd również bez blu i premiery kinowej)