PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115576
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

Kiedy przymierzałem się do tego filmu spodziewałem się lekko porytej komedii ale po obejrzeniu niestety jedyne co mogę powiedzieć to, że ten film jest poprostu niepotrzebny.

Chamelleon

Głupszej opinii to tutaj chyba jeszcze nie czytałem. Brawo, jesteś w czołówce :)

Chamelleon

uahahah xD

ocenił(a) film na 8
Chamelleon

A Tobie co, na 18 urodziny rodzice tak powiedzieli? Spodziewali się geniusza, albo chociaż inteligentnego człowieka, który wyrażając swoją opinię (bez względu na to, jaką) poprze ją jakimś argumentem albo dwoma a tu wyszedł im facecik bez poczucia humoru i zakompleksiony pryszcz, który sika do łóżka i przy jedzeniu drapie się po tyłku.

ocenił(a) film na 9
Chamelleon

Dżizas.. wiedziałem, że tak będzie. Czemu w USA ludzie mają jaja i dla nich ta świetna komedia jest w sam raz, a tu ocena 7.3 i masa ludzi bez poczucia humoru dających 1/10 i płaczących, że to kontrowersyjne i w ogóle dzieło szatana ;d
Pozdro dla tych, którym Kick-ass sie podobało!

ocenił(a) film na 9
SteveFox

Ehh to jest żałosne że takie dzieci mają możliwość pisania opinii na temat filmów, o których nie mają pojęcia. Kick-Ass to bardzo dobre połączenie komedii z filmem akcji, gdzie z jednej strony dostrzegamy karykaturę bohatera, a po drugiej wątek, którego nie powstydził by się nie jeden reżyser kina akcji. Więc jak chcesz dać temu filmowi 1/10 to równie dobrze możesz iść posłuchać Justina Bieber-a ;)