Kiedy przymierzałem się do tego filmu spodziewałem się lekko porytej komedii ale po obejrzeniu niestety jedyne co mogę powiedzieć to, że ten film jest poprostu niepotrzebny.
A Tobie co, na 18 urodziny rodzice tak powiedzieli? Spodziewali się geniusza, albo chociaż inteligentnego człowieka, który wyrażając swoją opinię (bez względu na to, jaką) poprze ją jakimś argumentem albo dwoma a tu wyszedł im facecik bez poczucia humoru i zakompleksiony pryszcz, który sika do łóżka i przy jedzeniu drapie się po tyłku.
Dżizas.. wiedziałem, że tak będzie. Czemu w USA ludzie mają jaja i dla nich ta świetna komedia jest w sam raz, a tu ocena 7.3 i masa ludzi bez poczucia humoru dających 1/10 i płaczących, że to kontrowersyjne i w ogóle dzieło szatana ;d
Pozdro dla tych, którym Kick-ass sie podobało!
Ehh to jest żałosne że takie dzieci mają możliwość pisania opinii na temat filmów, o których nie mają pojęcia. Kick-Ass to bardzo dobre połączenie komedii z filmem akcji, gdzie z jednej strony dostrzegamy karykaturę bohatera, a po drugiej wątek, którego nie powstydził by się nie jeden reżyser kina akcji. Więc jak chcesz dać temu filmowi 1/10 to równie dobrze możesz iść posłuchać Justina Bieber-a ;)