PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=489066}
6,6 116 tys. ocen
6,6 10 1 115575
6,8 43 krytyków
Kick-Ass
powrót do forum filmu Kick-Ass

CZEKAM!!!

ocenił(a) film na 9

Jestem fanem komiksów Millara, po dość udanym "WANTED"(Filmie, bo komiks to cudo;), czas na młodzieńca w masce... Jedyny mankament to aktor, powinni wybrać blądyna...

ocenił(a) film na 8
BISKUPMAT

Aktor może być, gorzej że Big Daddy ma na sobie kostium batmana(w komiksie zupełnie inaczej wyglądał).

ocenił(a) film na 10
Yordi

to już bardziej aluzja do odtatniego zwiastuna ("this guy looks like batman"), ale przyznam że dość trafna. ciekawy kiedy ogłoszą date polskiej premiery

ocenił(a) film na 9
saphira123

Ale film (widząc po zwiastunach) będzie zabójczy!
Niezależnie od wszystkiego

ocenił(a) film na 10
BISKUPMAT

sądząc po tym że to na podstawie komiksu millara można to stwierdzić że będzie zajebisty. ten gość poprostu ma świetne pomysły na historie

saphira123

Ten koles ma na prawde leb do niesamowitych pomyslow!jeden z lepszych tworcow komiksow. Sam film chyba rowniez jest niezle zrealizowany, zreszto dzis smigam na przed premiere na kick assa i zdam sprawozdanie;)

ocenił(a) film na 9
meeffiu

Film jest równie zajebisty co komiks. I napewno w tym filmie jest więcej samego komiksu niż w przypadku "Wanted". Vaughn odpierdzielił kawał kapitalnej roboty, tworząc za niewielkie pieniądze mega film.

ocenił(a) film na 8
FvJ

Bo nie dał sobie narzucić gównianych pomysłów amerykańskich producentów, którzy chcieli zrobić z tego film od lat 13 i zrobił film z mniejszym budżetem ale własnym. Gdyby Amerykanie maczali w tym paluchy, wyszłaby z tego zapewne papka dla dzieci, a tak powstał ostry film ("Rated R for strong brutal violence throughout, pervasive language, sexual content, nudity and some drug use - some involving children")To ostatnie jest najlepsze, heh. Chociaż to pół biedy, bo 11 latka robiąca taki rozpierdziel, jak tutaj... to nigdy by nie przeszło w "poprawnej politycznie i obyczajnej" Ameryce. Polecam film, bo dawno nie widziałem tak dobrej ekranizacji komiksu. Vaughn powinien wziąć się za Lobo. Zdecydowanie.

ocenił(a) film na 10
BISKUPMAT

ja komiksu akurat nie znam, ale dziś widziałam już film i ... mało mi;) więc kupuje:) dostane w empiku czy trafiku? czy lepiej od razu prze net?

ocenił(a) film na 8
adina_filmweb

W jednym z topików podałem linka do wszystkich zeszytów w wersji oryginalnej. Zdaje się, że topik pod tytułem "Mała gratka dla fanów".

adina_filmweb

Tego komiksu chyba w ogóle nie ma w Polsce. Wydaje mi się, że pozostaje net.

ocenił(a) film na 9
Kazioo

Komiksu "Kick-Ass" w polsce nie ma i zapewne nigdy nie będzie- zbyt niszowy pozycja by w takim kraju jak u nas był na nią popyt... Pozostaje net.

BISKUPMAT

nie mogę się doczekać juz filmu . I wybieram się na wieczorna premierę już dzisiaj :) . Sadze ze film będzie super . Może ktoś z was już oglądał? jak wam się podobał?

BISKUPMAT

Film zarąbisty !!!!! naśmiałem się nieźle naprawdę polecam !!!!!

black1987

na necie sa zeszyty z komiksem. chyba 5 zeszytow, na prawde komiks godny polecenia, o filmie slyszalem tez pochwaly ale dzis wybieram sie do kina i ocenie na podst wlasnej obserwacji... czekam na wieczor

greatline

http://www.takeagift.pl/polecam:140279 zapraszam, pomóżcie!