7,2 37 tys. ocen
7,2 10 1 37393
5,4 12   krytyków
Kickboxer
powrót do forum filmu Kickboxer

ocenił(a) film na 10

Wiem, że to może nie jest film wybitny ale daje mu 10 za wielki sentyment, który mam do
tego filmu w dzieciństwie mialem go nagranego na VHS i ogladałem prawie dziennie , poza
tym to zdecydowanie najlepszy film Van damme i mój ulubiony z tego gatunka , Po prostu
klasyka , film kultowy !!!

Filmweb A. Gortych Spółka komandytowa
ocenił(a) film na 10
Macusss

Dokładnie należy się 10/10 ten film to legenda

Macusss

10 to należy się dla Bloodsport, tutaj jest wiele zgapionych akcji

Macusss

Teraz wiadomo skąd te noty dla tych filmów.Mówisz w dzieciństwie miałem sentyment, no i teraz dopiero zrozumiałeś film i dajesz mu notę 10/10 bo był w Polsce na VHS.Chłopie weź mnie nie rozmieszaj, bo jak czytam tego typu wypowiedzi to śmiać mi się chce.Zresztą inteligencja Damme sięga poziomu klasy podstawowej stąd te owe dzieła stylów walk przerysowanych zresztą i modnych w latach 88-90.Proste gęba nietypowa dialogów nie umiał zapamiętać,więc wiadomo.

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

A niby co tu jest do rozumienia? Ot przyjemny w obiorze filmik, o dziwo ;) Ja też mam sentyment do niego, widziałam n razy i pewnie jeszcze nie raz obejrzę :)

annie_k

Oglądaj oglądaj,jak nie zrozumiesz obejrzyj go jeszcze raz i potem jeszcze.Buaghahahahahah

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Z Twoich wypowiedzi wnioskuję, że chyba Ty masz jakieś problemy ze zrozumieniem. To, że się ogląda film po raz któryś nie wynika z tego, że się go nie zrozumiało wcześniej. Rozumiesz? ;)

annie_k

Tak, obejrzyj jeszcze raz ,buaghahahaha :)

ocenił(a) film na 7
sylwester_3

Zgadzam się. Kiedyś to i mi bardziej się to podobało, ale moja ocena z czasem zaczęła diametralnie spadać. "Kickboxer" zawiera w sobie takie pokłady kina tandetnego, że trudno po prostu na nie nie zwracać uwagi. Nie zmienia to uwagi, że film nadal ogląda się przyjemnie, choć ocena 10/10 z sentymentu jest po prostu żenująco śmieszna.

Macusss

witam. czy nadal posiadasz może Kickboxera na VHS?

albo VHSRip w avi?

dzięki za info. :)

Macusss

polecam

ocenił(a) film na 7
Macusss

Tak jest. Co prawda Van Dame nie należy do moich ulubionych aktorów, a i na tego typu kino patrzę z przymróżeniem oka, ale jest to absolutna klasyka i tyle. Ode mnie 8.