Kilka rozmów o bardzo wysokiej dziewczynie

Câteva conversaţii despre o fată foarte înaltă
2018
5,4 566  ocen
5,4 10 1 566
7,0 4 krytyków
Kilka rozmów o bardzo wysokiej dziewczynie
powrót do forum filmu Kilka rozmów o bardzo wysokiej dziewczynie
ocenił(a) film na 6
jabuszko48

Ciekawy film mimo że dużo się w nim nie działo. Taki trochę inny.

undercover997

Chciałbym wiedzieć - te filmy które oceniłeś widziałeś z lektorem lub napisami ??? Pytam o te na twoim profilu

ocenił(a) film na 6
jabuszko48

Różnie, nie ma reguły.

undercover997

Z KĄD JE ZASSAŁEŚ ?

ocenił(a) film na 6
jabuszko48

Ja filmów nie ściągam, wszystko jest w internecie albo w kinie. Zresztą to nie temat tu na forum.

undercover997

Film dostępny na netfloxie

czestochowianka

Netflixie

jabuszko48

Freedisc

ocenił(a) film na 6
jabuszko48

Mnie mocno denerwowało dziecinne zachowanie blondynki. Serio, ja mogę jeszcze zrozumieć że nie chciała się afiszować w miejscach publicznych, ale obie są zamknięte w mieszkaniu i ona nawet nie chciała żadnego zbliżenia. Masakra. Nie wiem jak dla was, ale dla mnie blondynka kłamała w każdym aspekcie, od posiadania wcześniej dziewczyn i zapoznania się z wysoką dziewczyną. Ogólnie film jest dobry, ale kaszana że nie było dobrego zakończenia.

ocenił(a) film na 7
marza4366

Blondynka ewidentnie mierzyła się z jakimś problem co do bliskości. Ja jakoś podejrzewałam, że rodzice musieli ją bardzo skrzywić i ma traumę, jakieś ptsd. Potrzebowała pomocy specjalisty, mi bylo jej szkoda. Na pewno nie kłamała, widać było, że się męczy i cierpi. A zakończenie nie za zawsze musi byc dobre, jak to w życiu bywa też.

ocenił(a) film na 8
jabuszko48

Bohaterka - romantyczka, nieśmiała, introwertyczna, niedoświadczona, nie do końca akceptująca swoją orientację. Druga dziewczyna całkowite przeciwieństwo - pewna siebie, otwarta, wyoutowana przed wszystkimi. Dwie różne prędkości, to nie mogło się udać. Przykro z powodu Bohaterki, bo ewidentnie pragnęła bliskości, ale bała się ją okazywać, krępowało ją to. Natomiast drugiej dziewczynie, mimo wszystko, gratuluję cierpliwości, bo jednak dawała kilkukrotnie szansę i była w tym wszystkim całkiem taktowna.