Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 241 tys. ocen
7,4 10 1 240760
7,6 57 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

...jest super...Ciekawi mnie co się stało z Elle Driver (na napisach końcowych gdy inne były skreślone Daryll Hannah była ze znakiem zapytania.Rozbawiły mnie napisy Końcowe(Chodzi mi o A.K.A. Mummy kto oglądał wie)

ocenił(a) film na 9
Goku

Chodzilo ci chyba o aka. mommy - mamuśka :) Ale ta piosenka wymiata co leci podczas tych napisow

ocenił(a) film na 8
Goku

Hmm... Beatrix wyłupała Elle oko i odeszła... Ciekawe co się z nią stało? Właśnie dlatego jest znak zapytania. Myśle że w jej sytuacji pomógłby tylko samobój ;)

Pahan

hm........ale jeszcze mogła ukąsić ją czarna mamba (chodzi mi o węża)......................... .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .............................. .....................

ocenił(a) film na 10
Goku

możliwe że ją ukasiła ,bardzo mozliwe :) ale Elle pewnie napamięc wzieła samochód jakis i pojechała do szpitala :))))