jestem ciekaw czy będą kontynuować tam dodawanie filmów co piątek, czy zakończą tylko na Kill Billach i zrobią tak jak Gazeta Wyborcza. Dodawała do Gazety Telewizyjnej co tydzien filmy i to wartościowe. Zaprzestali na trzech :-/
Napewno za 1,50 zł.
Bo zazwyczaj to pierwszy film jest tani a po tygodniu ceny wzrastają i to nie mało.
fajnie jakby Dziennk kontynlolaw te filmy za 1,5 zł , a co do Kill Billa vol. 2 to nie podoba mi sie okładka filmu, jest taka prosta, amatorska(wiem ze taka jest w orginalnym DVD ale mogli zrobic okladke z plakatu jakiegos). Mogli by dac okładke taka jak te dwa pierwsze plakaty na filmwebie. Ale film ogulnie swietny.
Fakt, okładka do 2-giej cz. jest lipna, do pierwszej natomiast była bardzo fajna. Ja sobię okładki te trochę skroiłem i włożyłem pod folię nowego, filmowego pudełka dvd, i wyglądają jak oryginalne filmy ze sklepu! Za 1,50 zł jeden! :-))))
Ale na okładkę nie ma co narzekać, filmy te przecież dali nam za darmochę, więc jest ogUlnie OK ;-)))
Coś mi się zdaje że nie bo by chyba zbankrutowali, wiadomo że film dali by ludzie kupili dla filmu ale przy okazji przeczytali gazete i przekonali się do niej. Coś mi się zdaje że do tych wydań z filmami musieli dokładać a my możemy się tylko cieszyć za praktycznie darmowe filmy:) Ale muszę przyznać że sama gazeta jest niezła, zwłaszcza ten dodatek z programem.
Zgadzam się całkowicie co do gazetki, a szczególnie dodatku tv ;-))
Uważam że GW od Dziennika dostaje teraz nieźle po pysku :-))) i pensje jej dziennikarzy chyba trochę się obniżą :-))) Osobiście już wolę "Dziennik" od "GW".
a ja kupiłem oba numery i jak nie dodadzą żadnego ciekawego filmu to już ich nie kupię. beznadziejna gazeta, ludzie z "faktu" i poziom "faktu". GW też nie lubię ale jest kilka poziomów wyżej od tego szmatławca
Co do okładki to ja też dałabym tę co na filmwebie(w sukni ślubnej),ale i tak nie mamy na co narzekać.Film za friko tak naprawdę,bardzo ładnie wydany,jeden tydzień po drugim.Gazeta też dobra,tylko mogłaby mieć inny tytuł,bo wszyscy myślą,że chodzi o ''dziennik polski'' albo jeszcze gorzej ''nasz dziennik'' :)
A mi Pani Wandzia w kiosku mówiła dziś że tego Dziennika musi coraz miej zamawiać bo nie schodzi(oczywiście z filmem to zchodziło jak świerzutkie bułeczki), jednak ciężko się przebić na tym rynku pożądnej gazecie jak nie ma jakiejś durnej "sensacji" na okładce jak ten brukowiec Fakt, a gazety takie jak Wyborcza mają już swoich stałych czytelników więc oni nie mają się czego obawiać, choć jak Dziennik wchodził na rynek to wszyscy opuścili cene. Mi się gazetka spodobała i w piątki dla samego dodatku telewizyjnego który mi odpowiada będe kupował nawet bez filmu.
Jeśli taką 'politykę' mają zamiar prowadzić, to 'Faktem' będziemy się jedynie podcierać! Ja samej gazety nie czytałem, jeno dodatek TV oraz oczywiście film - w świetnej wersji, z menu, lektorem i napisami do wyboru, wszystko za 1,50!!!
W najbliższy piątek też ma być film - 'Życie jest piękne', ale to już oglądałem (i nie za bardzo mi przypadło). Oby tak dalej!!!
Pozdr
Hmm,czy to napewno będzie film ,,Życie jest piękne",tak się chyba nazywa ich sobotni dodatek dla kobiet,więc nie wiem...
Też widziałem tą reklame że to taki sobotni dodatek, a poza tym film "Życie jest piękne" wyszło teraz w PlayDVD więc pomyliło Ci się pewnie z tą reklamą. A "Życie jest piękne" to wspaniały film!!!!