Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 241 tys. ocen
7,4 10 1 240760
7,6 57 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

Film Kill Bill vol. 2 (DVD) można będzie kupić w Dzienniku 5 maja za 1,50zł

użytkownik usunięty
evie_2

jestem ciekaw czy będą kontynuować tam dodawanie filmów co piątek, czy zakończą tylko na Kill Billach i zrobią tak jak Gazeta Wyborcza. Dodawała do Gazety Telewizyjnej co tydzien filmy i to wartościowe. Zaprzestali na trzech :-/

evie_2

Napewno za 1,50 zł.
Bo zazwyczaj to pierwszy film jest tani a po tygodniu ceny wzrastają i to nie mało.

ocenił(a) film na 10
Ramess

fajnie jakby Dziennk kontynlolaw te filmy za 1,5 zł , a co do Kill Billa vol. 2 to nie podoba mi sie okładka filmu, jest taka prosta, amatorska(wiem ze taka jest w orginalnym DVD ale mogli zrobic okladke z plakatu jakiegos). Mogli by dac okładke taka jak te dwa pierwsze plakaty na filmwebie. Ale film ogulnie swietny.

stasiek_

Fakt, okładka do 2-giej cz. jest lipna, do pierwszej natomiast była bardzo fajna. Ja sobię okładki te trochę skroiłem i włożyłem pod folię nowego, filmowego pudełka dvd, i wyglądają jak oryginalne filmy ze sklepu! Za 1,50 zł jeden! :-))))

Ale na okładkę nie ma co narzekać, filmy te przecież dali nam za darmochę, więc jest ogUlnie OK ;-)))

Ralphie_2

Wiadomo czy będzie coś za tydzień?

Alek_11

Coś mi się zdaje że nie bo by chyba zbankrutowali, wiadomo że film dali by ludzie kupili dla filmu ale przy okazji przeczytali gazete i przekonali się do niej. Coś mi się zdaje że do tych wydań z filmami musieli dokładać a my możemy się tylko cieszyć za praktycznie darmowe filmy:) Ale muszę przyznać że sama gazeta jest niezła, zwłaszcza ten dodatek z programem.

GIT

Zgadzam się całkowicie co do gazetki, a szczególnie dodatku tv ;-))
Uważam że GW od Dziennika dostaje teraz nieźle po pysku :-))) i pensje jej dziennikarzy chyba trochę się obniżą :-))) Osobiście już wolę "Dziennik" od "GW".

ocenił(a) film na 8
Ralphie_2

a ja kupiłem oba numery i jak nie dodadzą żadnego ciekawego filmu to już ich nie kupię. beznadziejna gazeta, ludzie z "faktu" i poziom "faktu". GW też nie lubię ale jest kilka poziomów wyżej od tego szmatławca

evie_2

Niedługo ten chłam będą do chipsów dorzucać eheh.

użytkownik usunięty
evie_2

Co do okładki to ja też dałabym tę co na filmwebie(w sukni ślubnej),ale i tak nie mamy na co narzekać.Film za friko tak naprawdę,bardzo ładnie wydany,jeden tydzień po drugim.Gazeta też dobra,tylko mogłaby mieć inny tytuł,bo wszyscy myślą,że chodzi o ''dziennik polski'' albo jeszcze gorzej ''nasz dziennik'' :)

A mi Pani Wandzia w kiosku mówiła dziś że tego Dziennika musi coraz miej zamawiać bo nie schodzi(oczywiście z filmem to zchodziło jak świerzutkie bułeczki), jednak ciężko się przebić na tym rynku pożądnej gazecie jak nie ma jakiejś durnej "sensacji" na okładce jak ten brukowiec Fakt, a gazety takie jak Wyborcza mają już swoich stałych czytelników więc oni nie mają się czego obawiać, choć jak Dziennik wchodził na rynek to wszyscy opuścili cene. Mi się gazetka spodobała i w piątki dla samego dodatku telewizyjnego który mi odpowiada będe kupował nawet bez filmu.

ocenił(a) film na 9
evie_2

Jeśli taką 'politykę' mają zamiar prowadzić, to 'Faktem' będziemy się jedynie podcierać! Ja samej gazety nie czytałem, jeno dodatek TV oraz oczywiście film - w świetnej wersji, z menu, lektorem i napisami do wyboru, wszystko za 1,50!!!
W najbliższy piątek też ma być film - 'Życie jest piękne', ale to już oglądałem (i nie za bardzo mi przypadło). Oby tak dalej!!!
Pozdr

ocenił(a) film na 9
Bruce_Lee

Hmm,czy to napewno będzie film ,,Życie jest piękne",tak się chyba nazywa ich sobotni dodatek dla kobiet,więc nie wiem...

Corleone

Też widziałem tą reklame że to taki sobotni dodatek, a poza tym film "Życie jest piękne" wyszło teraz w PlayDVD więc pomyliło Ci się pewnie z tą reklamą. A "Życie jest piękne" to wspaniały film!!!!

Bruce_Lee

"Jeśli taką 'politykę' mają zamiar prowadzić, to 'Faktem' będziemy się jedynie podcierać!" nie sądzę zeby ze sobą rywalizowały bo to jest ten sam wydawca:)