Kill Bill 2

Kill Bill: Vol. 2
2004
7,4 241 tys. ocen
7,4 10 1 240747
7,6 57 krytyków
Kill Bill 2
powrót do forum filmu Kill Bill 2

Dlaczego w galeri sa fotki Billa walczacego z jakims murzynem w wiosce? Nie widzialem tych scen w filmie. Jest jakas rozszerzona wersja? Jezeli tak to czemu o niej nie wiem? Chyba ogladalem wystarczajaco uwaznie zeby zauwazyc jakiegos murzyna latajacego po ekranie? O co chodzi?

jeryhu

no własnie o co chodzi z tą sceną ???
mam kill bill 2 na dvd Oryginał (wydanie jednopłytowe ) i ta scena pojawia sie tylko w jednym ze spotów w dodatkach (własciwie to małe migawki z tej sceny ,to tak zeby byc dokładniejszym)
i tez nie wiem o co cbiega z ta walka wiosce dokładniej
Moze ktos madry to wreszcie nam wyjasni ??????
z góry dzieki :)

ocenił(a) film na 10
100patrz

Za niedługo ma pojawić sie w kinie połączona wersja 1 z 2 która ma podobno zawierać dodatkowy rozdział czy coś...Przejrzyjcie galerie jest tam pare screenów z jakiejś chińskiej wioski...Tego nie było w filmach.

jacek_87

połączonevol. 1 i 2 ma wyjść pod koniec roku - zarówno na DVD, jak i na kinowych ekranach
zawierac ma także kilka wyciętych scen
ponoć gdzieś krąży po necie scena walki Billa z kilkoma kolesiami jako "kill bill 2 deleted", ale niestety niemialem przyjemnosci tego dorwac

Marcineusz_Zet

hmm widzialem ta scene, nazywa sie Damoe's Scene, wycięta zostala za swa brutalnosc

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 9
Shlung

wycięta scena do obejrzenia tutaj http://www.youtube.com/watch?v=KgDTH1lNfqI&search=kill%20bill [www.youtube.com/watch?v...]

bratrunks

podobno scena est w dodatkach na wydaniach DVD kill billa 2
niestety w dodatkach na polskim wydaniu jej nie ma :(