PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384468
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

Właśnie przeczytałem twój komentarz na forum Lśnienia. W 100% się z tobą zgadzam. Lśnienie to mój ulubiony horror. Trzeba go zrozumieć, zrozumieć Kubricka. To nie film dla mas...Dobra to forum Kill Bill'a, a nie Lśnienia. Tak, czy inaczej:
WIELKI PLUS DLA CIEBIE!!! DAMY SPOKÓJ Z KILL BILL'EM! ROZUMIEM, ŻE MASZ WŁASNE ZDANIE, A JA MAM WŁASNE! NIECH TAK ZOSTANIE! PAX!

PS: Oskary to naprawdę tandeta. Taka komercha, że szok! Widziałeś wystąpienie Tarantino gdy odbierał swojego jedynego Oskara? Odtąd ma kare na Oskary :-) Za to go lubię.........

Bloody_Hell

Ja się tylko dziwię, że takiego idioty jak Ty stąd jeszcze nie wyrzucili...
Na razie zniżyłeś się do poziomu dziecka neostrady. Aż strach pomysleć, co będzie dalej :)

ocenił(a) film na 8
Bezmozgi_Ogladacz_again

Eee, spoko stary...Gogo gada teraz mądrze.

Gogo- zgoda! (ale nie krzycz tak więcej ;-) )

ocenił(a) film na 9
lisoszakal

"Zgoda, zgoda, a Bóg wtedy rękę poda!!!!!"

lisoszakal

Chyba tracisz formę Lisie, skoro przekonujesz się do ludzi po rzuceniu kilku popularnych ostatnio hasełek... W dodatku wykrzyczanych niczym przez dziecko z autyzmem :]
Ale rozumiem, że każdy może mieć swoje słabe dni. Kończąc, sparafrazuję cytat z mojej ulubionej komedii, jaką jest "Kacza zupa":

Gogo gada jak idiota i zachowuje się jak idiota. Ale nie dajmy się zwieść pozorom. On naprawdę jest idiotą :)

ocenił(a) film na 9
Bezmozgi_Ogladacz_again

Idiotą... Jasneeeee.... Ty tak uważasz.... Skoro TY tak uważasz to muszę być idiotą, ależ oczywiście. Tak, tak, lekarz kazał przytakiwać....

ocenił(a) film na 9
Bezmozgi_Ogladacz_again

Dziecko neostrady? Mam to w dupie............. I ciebie też!