PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33200}

Kill Bill

Kill Bill: Vol. 1
2003
7,4 384 tys. ocen
7,4 10 1 384495
7,9 92 krytyków
Kill Bill
powrót do forum filmu Kill Bill

jedno pytanko...

ocenił(a) film na 9

czy ktos wie jak naprwade nazywa sie ow panna mloda? :) to zabawne "piiii" gdy sie przedstawia jest dosyc zaskakujace :)

użytkownik usunięty
flos

Ma na imie Beatrix (z angielskiego Beatrycze).

flos

Beatrix Kiddo, a wiem to, bo przeczytałam na jej bilecie lotniczym na Okinawę :D:D, po wyjściu ze szpitala kupuje bilet: Okinawa, one way. i jak się przyjrzeć biletowi to jest na nim napisane, pozdrawiam :)

maricha_agent

Co nie znaczy, ze tak ma na imie :) mogla kupic bilet na falszywe imie i nazwisko :)

ocenił(a) film na 8
Nevermind_2

Naprawdę się tak nazywa :). Po polsku to Beatrix Szkrab

ocenił(a) film na 10
maricha_agent

Jestem pod wrażeniem Twoich obserwacji...Jak udało Ci się odczytać na bilecie lotniczym 'Beatrix Kiddo'? Ja bym w życiu nie pomyślała...Niezła jesteś! Gratuluję!

ocenił(a) film na 10
flos

Tak, nazywa się Beatrix Kiddo, a ja to wiem już z drugiej części Kill Billa:)

użytkownik usunięty
flos

sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v v v v sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! v v v sosi boltiaru suka!!!

ocenił(a) film na 10
flos

to 'Kiddo' to nie jest nazwisko, tylko znaczy po prostu Szkrab. A to że pisało tak na bilecie to tylko taki dodatek, taka ciekawostka. Ja jak pierwszy raz oglądalem film myślałem że przy tym Piiiiiiiiip kryło się 'Bitch', i bardzo mi się spodobało-wyglądałoby to mniej więcej tak:

-zaraz cię zabiję, suko! [ta czarna, nie pamiętam jak sie nazywa]
-nie, to ja cię zabiję [Uma]
-zamknij się suko
[walczą, wchodzi córka]
-cześć, jak masz na imię? [mówi Uma]
-...
- odpowiedz kiedy suka cię pyta

brzmi lepiej niż Beatrix :)