czy ktos wie jak naprwade nazywa sie ow panna mloda? :) to zabawne "piiii" gdy sie przedstawia jest dosyc zaskakujace :)
Beatrix Kiddo, a wiem to, bo przeczytałam na jej bilecie lotniczym na Okinawę :D:D, po wyjściu ze szpitala kupuje bilet: Okinawa, one way. i jak się przyjrzeć biletowi to jest na nim napisane, pozdrawiam :)
Jestem pod wrażeniem Twoich obserwacji...Jak udało Ci się odczytać na bilecie lotniczym 'Beatrix Kiddo'? Ja bym w życiu nie pomyślała...Niezła jesteś! Gratuluję!
sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v v v v sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! sosi boltiaru suka!!! v sosi boltiaru suka!!! v v v sosi boltiaru suka!!!
to 'Kiddo' to nie jest nazwisko, tylko znaczy po prostu Szkrab. A to że pisało tak na bilecie to tylko taki dodatek, taka ciekawostka. Ja jak pierwszy raz oglądalem film myślałem że przy tym Piiiiiiiiip kryło się 'Bitch', i bardzo mi się spodobało-wyglądałoby to mniej więcej tak:
-zaraz cię zabiję, suko! [ta czarna, nie pamiętam jak sie nazywa]
-nie, to ja cię zabiję [Uma]
-zamknij się suko
[walczą, wchodzi córka]
-cześć, jak masz na imię? [mówi Uma]
-...
- odpowiedz kiedy suka cię pyta
brzmi lepiej niż Beatrix :)