mam pytanie, czy na DVD (wydanie nie z gazety) są przed filmem reklamy ? Niedawno kupilem kolekcjonerskie wydanie "Aviatora" - 2DVD, Digipak, w sumie rewelacja... ale po wlozenie do odtwarzacza dystrybutor "uraczyl" mnie seansem reklam, których nie można pominąć !!! Nie po to kupuje DVD, aby ogladac kretynskie reklamy Gali, wody Kazimierskiej, gazety Film, itd... trwa to jakies 5 moze 7 minut !!! Po czyms takim trace ochote na obejrzenie jakiegokolwiek filmu !!!
Czy w tym przypadku jest tak samo ???
można pominąc te reklamy jeśli ma sie odpowiedni odtwarzacz dvd (ja mam thomsona w którym można to zrobić bez najmniejszego problemu) lub odpowiedni program na kompie który też pozwala to ominąć. pozdrwiam
p.s. w filmach z gazet zawsze są reklamy, krótsze lub dłuższe ale zawsze są... jeśli chcesz wydanie bez reklam pozostaje sklep
Nie zawsze, ale często są. Np. w takim filmie jak kupisz w gazecie, zazwyczaj (a prawie zawsze) można natknąć się na mnóstwo okropnych reklam, których nikt (prawie zawsze) nie ma ochoty oglądać. Uważam, że reklamy nie są niezbędne ani zbędne, ponieważ dzięki reklamie, a najczęściej filmu możemy dowiedzieć się o jakimś filmie:D. Gorzej by było, gdyby zamiast reklam filmu, szły reklamy proszu do prania:)