Powiem tak: ta wypadła naprawdę bardzo dobrze i jest niezłym zakończeniem całej serii, kolejną częścią mogą tylko wszystko zniszczyć, także mam nadzieję, że już nie będzie następnych Chuckych.
Mamy z sobą już 6 części Chuckiego. A nie powstał jeszcze remake.
Myślę że prędzej czy później ktoś w hollywood wpadnie na taki pomysł.
Nie wiem czy to akurat dobrze czy źle
a ja mam nadzieję, że będzie, bo poziom chociaż trochę się podniósł po "Bride..." i "Seed.." myślę, że można jeszcze coś z tego wykrzesać nie robiąc komedii
Oby było tak jak piszesz, ale mam bardzo wielkie obawy, dlatego ja bym już zostawił laleczke chucky w spokoju i nie kręcił więcej części.
Gdyby Don Mancini napisał dobry scenariusz (napisał wszystkie 'Child's Play'), a odpuściłby sobie reżyserię ('Seed of Chucky' i 'Curse...') a jakimś cudem na stołku reżysera usiadł Tom Holland (reżyser 'jedynki') to wielce prawdopodobne, że powstałaby jedna z najlepszych części tej sagi.
Ale czy cokolwiek powstanie to się okaże. Tego filmu też się na przykład nie spodziewałem.
sss_111 ja też myśle że będzie kolejny szit tego remaku bo ma być reżyserowany przez Dona Manciniego. Ja również uważam że lepszym reżyserem byłby Tom Holland. Ale cóż remaki zawsze są beznadziejne najlepsze są oryginały. Plus będzie taki że główne role będą odgrywać Cathrine Hicks w roli Karen tak jak w pierwszej części no i oczywiście Brad Douriff. Nie wyobrażam sobie nikogo innego w roli Chuckiego. Brad jest niezastąpiony zwłaszcza z tym fantastycznym śmiechem. Przed chwilą obejrzałem powyższy film i uważam go za dobry. 7/10 lepszy niż część poprzednia.