Klątwa laleczki Chucky

Curse of Chucky
2013
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12459
5,4 8 krytyków
Klątwa laleczki Chucky
powrót do forum filmu Klątwa laleczki Chucky

Totalnie zbezczeszczenie Chuckiego ...jak mozna w tych czasach uzywac komputera kiedy to w
latach 80-ych wszystko było takie naturalne i robiło wrażenie,a teraz mam oglądać w większosci
scen Chukiego generowanego komputerowo który co scene wygląda zupełnie inaczej i w
niektórych scenach ma twarz jak słodka laleczka...efekty komputerowe aż biły po
oczach...poprostu masakra w dodatku strasznie słaby film ..mało akcji,totalna nuuuuuuda,okropny
scenariusz....inaczej wyobrażałem sobie tą częśc..niestety ale to najsłabsza część ze wszystkich..
3 pierwsze były mistrzowskie dwie ostatnie mimo humoru były naprawde mega dobre,krwawe i
fajnie zrobione...zawiodłem sie bardzo tak jak na ost częśc strasznego filmu ..oceniam na 3 i jest
mi przykro x.x aaa i okładka poprostu mnie odpycha...chucky po 1000 operacjach plastycznych

ocenił(a) film na 7
cookiexkannibal

Nie trzeba było kraść z internetu to byś nie był rozczarowany PROSTE !

ocenił(a) film na 2
użytkownik usunięty
cookiexkannibal

sama prawda , ten film to totalna porażka... a kolesia od "rozczarowania" również nie kumam pewnie myśli , że film będzie w kinach i gorliwie czeka na premierę... to sobie poczeka

ocenił(a) film na 2

haha taka porażka jedynie wydana zostanie na dvd...nawet wersja kinowa nie uratowała by tego filmu bo jest poprostu słaby i tyle

ocenił(a) film na 2

ale i tak kocham Chucky'ego i to nie jego wina że film wyszedł chujowy i że zrobili z niego nie wiadomo co ;

cookiexkannibal

nie podniecaj się tak