Klątwa laleczki Chucky

Curse of Chucky
2013
4,8 12 tys. ocen
4,8 10 1 12459
5,4 8 krytyków
Klątwa laleczki Chucky
powrót do forum filmu Klątwa laleczki Chucky

jak mozna było zrąbać? , po co ta nowa cześć, gniot , gówno :D pała za pałą sie przypierniczają jacyś znawcy co sie na wszystkim znają haha:D

chabek88

Zgadzam się w 100% i w którymś wątku też o tym wspomniałem. Co obejrzę jakąś nową część np. "Oszukać przeznaczenie", "Underworld", "Resident Evil" itp itd. to wiecznie zrzędliwe komentarze. Tak jakby ludzie dla zasady przed obejrzeniem filmu podchodzili do niego na zasadzie: "Aha, skoro to kontynuacja, to z miejsca obniżam ocenę o ileś tam oczek". Owszem, nie każda kontynuacja jest udana, ale bez przesady. Takich "Oszukać przeznaczenie" mógłbym obejrzeć jeszcze z 10 i mi się nie znudzą. Zwłaszcza, jak do jakiejś serii ma się sentyment. Chucky'iego uwielbiam i tą część również dobrze oceniam (7). Pozdrówki.

ocenił(a) film na 4
chabek88

Ja tam żałuje, że twórcy odeszli od konwencji komediowej.Film sprawnie zrealizowany co prawda, jednak sam pomysł na laleczkę zabójce ciężko brać na poważnie.Poprzednie części narzeczona i pokolenie, był wg. mnie najlepsze.Lepsze od 1-3 również.Niezły ubaw na nich miałem.Ta część natomiast nie była, ani śmieszna, ani zbyt przerażająca.Czasy się zmieniły i laleczka zabójca wygląda kiczowato.