PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10021165}

Klatka

Jaula
2022
6,1 8,6 tys. ocen
6,1 10 1 8605
6,0 2 krytyków
Klatka
powrót do forum filmu Klatka

Ciąża

ocenił(a) film na 8

W ostatniej scenie widzimy że Paula jest w ciąży. A może ojcem dziecka nie jest Simon, tylko ten sąsiad porywacz? Gdzieś w trakcie filmu jest temat między małżonkami o kłopotach w zajściu w ciążę i także o tym że od tygodni ze sobą nie spali.

ocenił(a) film na 7
nataliaa90_2

Ale kiedy on miałby ja tymtyrymtym skoro w piwnicy już była w ciąży ?

ocenił(a) film na 8
Milulu

W piwnicy jeszcze w ciąży nie mogła być, bo przed samym zaginięciem małej jest scena jak robi sobie zastrzyk na poprawę płodności, a później scena jak kłóci się z mężem że miała już tego nie robić i że nie spali ze sobą od tygodni. Więc mimo że tego nie pokazali on ja jednak w tej piwnicy tymtyrymtym

ocenił(a) film na 7
nataliaa90_2

Może się mylę ale przed porwaniem Paula mówiła że jest w ciąży

nataliaa90_2

Na filmiki widzimy uśmiechnięta dziewczynke, która mieszka z dziadkami. Proces przystosowania to nie kwestia kilku tygodni. Ten proces mógł trwać kilkanaście miesięcy więc raczej ojcem dziecka Pauli jest jej mąż. Poza tym sąsiad był pedofilem więc wątpię, żeby zgwałcił Paule

ocenił(a) film na 8
blackk_cherry

No nie wiem, dziewczynka skręciła sobie nogę uciekając ze schowka. Gdy rozmawia z Paula na kamerce ma wciąż ta nogę w jakimś usztywniaczu, , na pewno nie miała by tego kilkanaście miesięcy.

nataliaa90_2

To zwróć uwagę na długość włosów dziewczynki podczas rozmowy na Skypie.. na pewno kilkanaście tygodni minęło od wyjścia z piwnicy

ocenił(a) film na 8
MJM92

Kilkanaście tygodni to nie kilkanaście miesięcy , jak pisał ktoś wyżej.

nataliaa90_2

Wczesna ciąża tak nie wygląda, dziewczyna jest w minimum 3 miesiącu ciąży. Nie doszukiwałabym się gwałtu, przecież synowie tej babki, z którą mieszkał, też nie byli jego. On był pedofilem.

ocenił(a) film na 6
MJM92

JAK TAKI BRZUCH CI WYGLĄDA NA minimum 3 miesiąc to sie znasz ...to był CONAJMNIEj 7 miesiąc.W trzecim praktycznie brzuch ledwo widać:)

ocenił(a) film na 6
tabor1977

Poza tym mala ma dlugie wlosy a w trakcie ucieczki nie skręcila żadnej kostki.Noge mogla skręcić na wolności ,taki zabieg by pokazać że korzysta z wolnosci,biega,jeżdzi na nartach itp.