Na początku widzimy całkiem typową dla Sandlera komedię...jest spokojnie i nieco wesoło. Potem jednak film wciąga coraz bardziej, aż do momentu kulminacyjnego, kiedy to naprawdę mało kto powstrzyma się od łez...scena na długo zostaje w pamięci...Gorąco polecam
zgadzam się w stu procentach :) na początku jak każda komedia sandlera rozsmiesza do lez, a pozniej wrecz odwrotnie lzy smutku :(
Też się zgadzam, obejrzałem ją wczoraj i bardzo mi się spodobała..., niecodzienny temat, świetna obsada i ten klimacik (najpierw śmiech, potem łzy)... i naprawdę bardzo skłania do refleksji, polecam i zostawiam 9/10...
nie lubię Sandlera ale tym filmem mnie do siebie przekonał,poza tym występuje tu Kate a to dla mnie wystarczająca rekomendacja.
Co do filmu, przyjemnie się ogląda dobra rozrywka z morałem na niedzielne popołudnie.7/10
Chcialem obejrzec sobie poprawna komedie ktora polepszy mi humor a dostalem naprawde swietny, wzruszajacy, dajacy do myslenia film!
POLECAM!
Film budzący na przemian śmiech i wzruszenie, a nawet czasami i śmiech i wzruszenie w tym samym momencie. Otwiera oczy i pokazuje, że w życiu powinniśmy znaleźć miejsce dla uczuć :) Polecam! Może i to nie jest dzieło z wielkimi gwiazdami, wyreżyserowane przez wielkiego reżysera, ale dam 10/10 bez wahania. Dał mi ten film to czego od niego oczekiwałem :)
:) własnie oglądnełam, nie spodziewałam się,że tak mną wstrząsnie :) popłakałam się :)