To jest mój najlepszy film.Tupac zagrał w nim po prostu pięknie,reszta ekipy też.Polecam 10/10
Oooo. Gratulacje :D Nie wiedziałem że to wyreżyserowałaś :D ;)
Pozdrawiam :D
a film, 9/10 :)
To miała być szydera z twojej strony czy co bo nie kumam o co ci biega. Jak nie jarzysz to jest to po prostu mój najlepszy film jaki oglądałam. Kumasz teraz czy jeszcze nie?
Pięknie to można zagrać symfonie bethovena, twój najlepszy film tzn, że został zrobiony przez ciebie tudzież wyreżyserowany jak wspomniał poprzednik, napewno chciałaś powiedzieć że twój ulubiony, ale te emocje po filmie i jakoś ci sie wyrwało.:) Jako wielbiciel wszelakiej twórczości Tupaca podpisuje sie obiema rękoma (prawą też całkiem nieźle pisanie mi wychodzi), że film jest Z A J E B I S T Y...
No to pozdrawiam
Nic mi sie nie wyrwalo po obejrzeniu filmu bo pierwszy raz ogladalam go jakies 7 lat temu wiec nie wmawiaj mi ze to emocje. A tak na marginesie to jestescie może nauczycielami polskiego że sie tak czepiacie tekstu " mój najlepszy film". Nie widze w tym nic złego bo każdy tak mówi. No ale dobra użyje poprawnej formy " To jest mój ulubiony film". Pozdro