Osobą którym pierwsza część się podobała druga spodoba się jeszcze bardziej przez większą dawkę akcji humoru oraz
kolorów które aż wylewają się z ekranu... Miło czasem odskoczyć i poczuć się znowu jak dziecko a z takimi produkcjami
na prawdę warto
A ja się z tobą zgodzę:) Jedynka odstraszyła mnie zwiastunem dwójka też, ale dwójkę obejrzałem na przeglądzie technicznym i nie żałuję. Śmiałem się jak małe dziecko, dobrze, że byłem sam na sali :D
Właśnie jestem po seansie w kinie z dzieciakami - podobało się, chociaż jedynka w mojej ocenie lepsza. Ale "szał" kolorów na ekranie robił wrażenie:)
Moim zdaniem film świetny :-). Na początku bałem się, że będzie trochę nudnawy, ale jak już docierają na wyspę to jest wyśmienicie :). Grafika świetna owy "szał" kolorów tworzy super efekty :-). W ogóle kolorystyka klopsików mi się bardzo podoba - w jedynce było bardzo fajnie, w dwójce jest niesamowicie - bajkowo, mnóstwo życia :-). Dla mnie poza tym, że film zabawny, to super spektakl jeżeli chodzi o animację i grafikę 3d - trochę się interesuję tym tematem. Moim zdaniem też ta druga część chyba lepsza od jedynki. Pozdrawiam :)