PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=595004}

Klopsiki kontratakują

Cloudy with a Chance of Meatballs 2
2013
6,5 26 tys. ocen
6,5 10 1 25663
6,0 10 krytyków
Klopsiki kontratakują
powrót do forum filmu Klopsiki kontratakują

Osobą którym pierwsza część się podobała druga spodoba się jeszcze bardziej przez większą dawkę akcji humoru oraz
kolorów które aż wylewają się z ekranu... Miło czasem odskoczyć i poczuć się znowu jak dziecko a z takimi produkcjami
na prawdę warto

ocenił(a) film na 3
mirek82

pierwsza czesc mi sie podobala druga nie i co ty na to?

arek2010

Nic to nie mój problem :)

mirek82

A ja się z tobą zgodzę:) Jedynka odstraszyła mnie zwiastunem dwójka też, ale dwójkę obejrzałem na przeglądzie technicznym i nie żałuję. Śmiałem się jak małe dziecko, dobrze, że byłem sam na sali :D

mirek82

Właśnie jestem po seansie w kinie z dzieciakami - podobało się, chociaż jedynka w mojej ocenie lepsza. Ale "szał" kolorów na ekranie robił wrażenie:)

ocenił(a) film na 9
mirek82

Moim zdaniem film świetny :-). Na początku bałem się, że będzie trochę nudnawy, ale jak już docierają na wyspę to jest wyśmienicie :). Grafika świetna owy "szał" kolorów tworzy super efekty :-). W ogóle kolorystyka klopsików mi się bardzo podoba - w jedynce było bardzo fajnie, w dwójce jest niesamowicie - bajkowo, mnóstwo życia :-). Dla mnie poza tym, że film zabawny, to super spektakl jeżeli chodzi o animację i grafikę 3d - trochę się interesuję tym tematem. Moim zdaniem też ta druga część chyba lepsza od jedynki. Pozdrawiam :)