PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33356}

Kołyska strachu

Cradle of Fear
2001
5,1 1,6 tys. ocen
5,1 10 1 1626
4,7 3 krytyków
Kołyska strachu
powrót do forum filmu Kołyska strachu

Dani Filth

ocenił(a) film na 5

Daje 10 tylko ze względu na Daniego <3. Tak ogólnie to za dużo makabrycznych scen, krwi i wgl. Fuj. Ale Dani poprostu cuuuudo !

ocenił(a) film na 3
PannaGwiazda

No musze sie z toba zgodzic:)
Dani byl cudny <3 (w sumie jak zawsze:P)
Ale musze tez przyznac ze wiekszego badzieia nie widzialam;/
Szkoda, ze zgodzil sie grac w akiej szmirze:(
Ogolnie obrzydliwy. 3/10 tylko i wylacznie dla Daniego.

fragles193

traktujecie Daniego jakby to byl koles z jakiegoś jebanego boysbandu... "ah taki cudowny i piekny, kocham go, oh". spierdalac pozerki. jakbyście usłyszały normalny prawdziwy black metal, to byscie nie wiedzialy co zrobić ze sobą. cradle of filth to gówno, ten film też.

ocenił(a) film na 3
Okrutny_Kot

Okrutny Kocie,masz 100% racji!Tym gniotem podniecają się chyba tylko metalowcy z gimnazjum i rozhisteryzowane panienki.Tak samo jak muzyką Cradle of filth."Dani byl cudny <3 (w sumie jak zawsze:P)"-hahahahahahahaha.Wstyd,hańba i pożoga.

GrimReaper76

Muszę się niestety z przedmówcami nie zgodzić. Dani w swoim fachu jest naprawdę kapitalny. trochę sie na muzyce znam i gwarantuję wam że takie nagłe zmienianie barwy głosu (co oczywiście Dani robi) jest czasami awykonalne. a Daniemu wychodzi to perfekcyjnie.

poza tym mam do Daniego i wogóle całego Cradle of filt duży sentyment bo był to pierwszy black jakiego zacząłem słuchać. ostatnio już mi się nie chce, co jednak wcale nie oznacza że ich nie lubię! są kapitalnie i na pewno będę starał się na ich koncert pojechać

a tak na marginesie - to że podoba mi się cradle of filth nie oznacza że jestem z gimnazjum :P więc darujcie sobie te bzdurne komentarze typu - M uzyka dla bachorów, chyba tylko rozhisteryzowane nastolatki tego słuchają itp bo to naprawdę w rzeczywistości nie jest adekwatne do tego co mówicie :P