PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33356}

Kołyska strachu

Cradle of Fear
2001
5,1 1,6 tys. ocen
5,1 10 1 1626
4,7 3 krytyków
Kołyska strachu
powrót do forum filmu Kołyska strachu

nie jestem fanem cradle of filth, ale jestem fanem wszelkiej maści horroru.
ten filmik naprawdę mi się podobał.
jest głupi, za długi i tandetny, miejscami nawet bardzo tandetny. ale co z tego? jak dla mnie to dobra rozrywka.
fabuła jest całkiem oryginalna, ale nie trzyma się kupy i miejscami jest idiotyczna, do tego jest sporo dziur w fabule, których dało sie uniknąć.
jest sporo gore, miejscami dobrego, miejscami słabego. sporo śmiesznych scen, z czego większość jest raczej niezamierzona. muzyka jest miejscami dobra, miejscami przeciętna.
jest wiele scen, które zapewne zapamiętam , np :
"tu nie ma nic do oglądania" hehe
kilka strasznych efektów komputerowych, w tym najgorszy wypadek samochodowy jaki widziałem w życiu.
dani z wielkim hmmm... ostrzem...
i jedna lekka scena gore, niby nic, ale jednak nigdy wcześniej takiej nie widziałem, chodzi o nóż w policzek, scena znana z teledysku "Scorched Earth Erotica"
ogólnie nie jest to dobry film, ale jest to dobra rozrywka dla fanów krwawych horrorów klasy b. 6/10

kangur_msc_CM

Potwierdzam, dobra rozrywka dla wszelakiej maści filmowych świrów. Polecam. 8/10

ocenił(a) film na 9
kangur_msc_CM

Ta, wypadek samochodowy mnie roz.je.bał....

Super filmik - fajne laski, dużo ładnych cycków, trochę gore, trochę kryminału, no i te stworki jak w Obcych...

Zdecydowanie polecam, tak jak to ujął mój poprzednik, wszelkiej maści filmowym świrom.