Czy ma ktoś link do tego filmu online? Ponieważ mój ojciec śmieje się z moich horrorów (i ma
racje bo to bardziej komedie niż horrory) i doradza mi obejrzenie Kobiety węża.
Mój ojciec ma swoje lata ~60~ więc jest z innego pokolenia. Dla niego ''egzorcysta'' był straszny~bo to w tamtym czasach takie efekty niespodziewane~ nie ogląda on horrorów teraz, bardziej chodzi tu o stare lata, ale prawda jest taka, że gdyby mu puścić "omena", "amitivil", "klątwe" te 20 lat temu w obecnej wersji z nowymi tymi urozmaiceniami i efektami na pewno by się bał. Teraz tak gada bo ma swoje lata i jest za stary na strach przez głupi film ;D
OGÓLNIE CORAZ GORZEJ JEST TRAFIĆ NA COŚ CIEKAWEGO. MAM 17 LAT I MNIE TO DENERWUJĘ. A CO JAK JA BĘDĘ DOROSŁA ;O
niestety dobre/wybitne filmy mozna obejrzec w tydzien....Potem szukasz znosnych sredniakow unikajac gniotow lub ponownie ogladasz dobre. Tak to jest.
szczerze? co do horroru to nigdy po za Klątwą (oglądałam mając 9 lat i to pewnie dla tego) nie oglądałam żadnego filmu który by mnie wystraszył. znaczy wiadomo. nagle wyskakująca morda nawet w komedii kogoś wystraszy. ale chodzi mi o film w którym bałam się ciągle. z takim dreszczykiem. a horrorów widziałam już mnóstwo. tak nieźle po tych recenzjach zapowiadał się paranormal activity, a tu takie gówno się również ukazało. więc co do horrorów to oglądam je ze względu na to, że są czymś odmiennym wśród reszty. a tak z filmów innego rodzaju. komedii, thrillerów, scfi, dramatów czy psychologicznych to i nieraz jestem naprawdę ucieszona i zaskoczona. gorzej jednak z horrorami. a szkoda- taki fajny gatunek.