Kobieta w czerwieni

The Woman in Red
1984
6,2 2,3 tys. ocen
6,2 10 1 2260
Kobieta w czerwieni
powrót do forum filmu Kobieta w czerwieni

ziiiiew

ocenił(a) film na 2

Po prostu nudne. Wybryki kilku podstarzałych facetów, którzy znów chcą poczuć się jak chłopcy, tylko przeszkadzają im w tym ich rodziny. No i to ma być komedia... tylko jakoś te sceny, które miały w założeniu śmieszyć nie śmieszą.

ocenił(a) film na 3
Zara_Nevada

Zgadzam sie. Rozczarowalam sie filmem... myslalam, ze bedzie smieszniejszy :/

Nie polecam.

Bella5

----ale jakie ona ma noogi! I nie tylko! Hej!

ocenił(a) film na 5
Bella5

ja też się rozczarowałam, ale zgadzam się z baca350, że nogi miała wyjątkowe! :)

ocenił(a) film na 9
Bella5

Ale faktem jest, że po tylu latach jest to całkiem przyjemna komedia romantyczna. Na pewno lepsza niż powielanie wielu wzorców z "American Pie" w stylu "Ostra jazda", "Statek miłości", "Słoneczna Ibiza" itp.

ocenił(a) film na 7
underground73

zgadzam się z Tobą...dzisiejsze komedie są beznadziejne...American Pie-tragedia...Gene Wilder była naprawdę zabawny...Czterokrotnie żonaty...niech ktoś mi nie mówi,że poczucie humoru nie ułatwia zdobycia serca kobiety ;)

agnes0301

nie tylko serca

ocenił(a) film na 2
Bella5

Film bardzo słaby, nieśmieszny, żenujący scenariusz, sytuacje i zachowania starszych panów, którzy zachowują się gorzej jak małe dzieci. Świetna buzia i nogi głównej piękności filmu niestety to za mało jak dla mnie.

ocenił(a) film na 8
Zara_Nevada

Na szczęście postanowiłem zweryfikować tą opinię i nie żałuję. Film jest świetny, urzeka mnie wyraźnie widoczna zabawa z widzem poprzez nieprzewidywalność akcji.

ocenił(a) film na 7
mariuszmr1

to prawda...jak się bardzo uśmiałam...

Zara_Nevada

jak widać baby nie wiedza nic o facetach, facet nigdy się nie starzeje tylko baba go dołuje, facet do śmierci jest nastolatkiem