5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10921
3,7 3 krytyków
Kochanie, chyba cię zabiłem
powrót do forum filmu Kochanie, chyba cię zabiłem

... a tak serio to denna i mało śmieszna komedia.

ocenił(a) film na 4
ocenił(a) film na 4
Reynevann22

Zgadzam się z twoją opinią, gra aktorska na bardzo niskim poziomie, niektóre sceny wręcz żałosne. Bardzo słaba 4.

ocenił(a) film na 6
Hubzz

Jesteście świetnymi krytykami : )

A tak serio to żal mi takich przygłupów jak wy.Krowy doić,a nie za ocenianie filmów się brać.

ocenił(a) film na 2
michnik6666

Masz ból dupki bo ktoś ocenił film inaczej niż ty? jeśli chcesz dyskutować to podaj jakieś argumenty dlaczego według Ciebie ten film jest taki dobry, jak dla mnie durna i bezsensowna historia, okraszona słabym aktorstwem, mdłymi postaciami z które nie wywołują żadnych głębszych emocji w widzu, do tego wszystkiego brak jakichkolwiek śmiesznych sytuacji czy żartów.

Od przygłupów możesz wyzywać swoich kolegów w gimnazjum jak masz taką ochotę, ale jedynym przygłupem jesteś tutaj ty robiąc wycieczki osobiste zamiast podjąć dialog z autorem wątku.

Innymi słowy trochę ogłady i kultury szczylu ;)

ocenił(a) film na 6
Reynevann22

Przeczytałem tylko 4 słowa,wystarczy .Japa przygłupie ; ) Kiedyś hołota i plebs nie wypowiadała się na tematy kultury,bo nie miała o niej pojęcia.Tak jest i teraz,z tą różnicą,że obecnie krzyczy najgłośniej na każdy temat "Dno!!!!' "Polskie guwno!!!" "Żałosne" - tak jak pisałem wyżej.KROWY DOIĆ,a nie za ocenianie kinematografii się brać.

ocenił(a) film na 2
michnik6666

Hołota,plebs- wyrażenia popularne wśród dzieciaków twojego pokroju, których jedynym osiągnięciem było skończenie gimbazy.

Za ocenianie filmów raczej nie powinien się brać burak twojego pokroju, który daje 10/10 tandecie jaką niewątpliwie jest "Wojna Światów".

Najpierw naucz się pisać poprawnie po polsku przygłupie, a potem się udzielaj na forum publicznym. Chyba spędziłeś za dużo czasu na swoim ukochanym dojeniu krów skoro nie wiesz że spacje wstawiasz po kropce a nie przed, nie mówiąc już o reszcie wypocin nad którymi twój mały móżdżek się pewnie namęczył. ;)