Zgadzam się z twoją opinią, gra aktorska na bardzo niskim poziomie, niektóre sceny wręcz żałosne. Bardzo słaba 4.
Jesteście świetnymi krytykami : )
A tak serio to żal mi takich przygłupów jak wy.Krowy doić,a nie za ocenianie filmów się brać.
Masz ból dupki bo ktoś ocenił film inaczej niż ty? jeśli chcesz dyskutować to podaj jakieś argumenty dlaczego według Ciebie ten film jest taki dobry, jak dla mnie durna i bezsensowna historia, okraszona słabym aktorstwem, mdłymi postaciami z które nie wywołują żadnych głębszych emocji w widzu, do tego wszystkiego brak jakichkolwiek śmiesznych sytuacji czy żartów.
Od przygłupów możesz wyzywać swoich kolegów w gimnazjum jak masz taką ochotę, ale jedynym przygłupem jesteś tutaj ty robiąc wycieczki osobiste zamiast podjąć dialog z autorem wątku.
Innymi słowy trochę ogłady i kultury szczylu ;)
Przeczytałem tylko 4 słowa,wystarczy .Japa przygłupie ; ) Kiedyś hołota i plebs nie wypowiadała się na tematy kultury,bo nie miała o niej pojęcia.Tak jest i teraz,z tą różnicą,że obecnie krzyczy najgłośniej na każdy temat "Dno!!!!' "Polskie guwno!!!" "Żałosne" - tak jak pisałem wyżej.KROWY DOIĆ,a nie za ocenianie kinematografii się brać.
Hołota,plebs- wyrażenia popularne wśród dzieciaków twojego pokroju, których jedynym osiągnięciem było skończenie gimbazy.
Za ocenianie filmów raczej nie powinien się brać burak twojego pokroju, który daje 10/10 tandecie jaką niewątpliwie jest "Wojna Światów".
Najpierw naucz się pisać poprawnie po polsku przygłupie, a potem się udzielaj na forum publicznym. Chyba spędziłeś za dużo czasu na swoim ukochanym dojeniu krów skoro nie wiesz że spacje wstawiasz po kropce a nie przed, nie mówiąc już o reszcie wypocin nad którymi twój mały móżdżek się pewnie namęczył. ;)