5,3 11 tys. ocen
5,3 10 1 10921
3,7 3 krytyków
Kochanie, chyba cię zabiłem
powrót do forum filmu Kochanie, chyba cię zabiłem

Polskie filmy mają na tym portalu zaniżoną ocenę o 1/2/3 punkty,nie chcę mi się wnikać dlaczego tak jest.Ja w każdym razie już wiem,że nie ma sensu się kierować ocenami polaków-cebulakow/debili/kretynów,którz y "nie słuchają polskiej muzyki" albo twierdzą,że "wszystkie polskie filmy to gówno" licząc na uznanie w oczach interlokutora.Tak właśnie poznaje się czy ktoś jest ignorantem/przygłupem : )
Ci co wystawili temu filmowi 1 lub 2 - jesteście mega żałosnymi pajacami i powinni wam wyłączyć możliwość oceniania,bo wprowadzacie ludzi w błąd.W każdym razie - żal mi was ; ) A Polskie kino ma się dobrze.

użytkownik usunięty
michnik6666

Ja kocham polskie filmy, ale ten akurat reżyserowi zupełnie nie wyszedł . Oceniam na 3 tylko dlatego właśnie bo kocham polskie filmy . Gdyby ten film nie był polski to nawet jeden by się nie należało .

ocenił(a) film na 7
michnik6666

Tak samo myśle. Ocena filmu zaniżona bo to polski film, a inne amerykańskie gnioty mają wyższe oceny. Np dzisiaj obejrzałem need for speed który ma ocene prawie 7! Wystarczy porównać scenariusze obu tch filmów