PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=571914}
6,1 39 tys. ocen
6,1 10 1 39370
4,0 7 krytyków
Kochanie, poznaj moich kumpli
powrót do forum filmu Kochanie, poznaj moich kumpli

śmierdzi mi tutaj filmem 'Kac Vegas' ... chłopaki próbują, ale jednak nie wyszło.

ocenił(a) film na 7
SweetPrincess

zgadzam sie, ale mozna obejrzec z nudow ;)

SweetPrincess

Ta..teraz jak komedia nie wyjdzie to będziecie tam widzieć ''Kac Vegas'' ;]

ocenił(a) film na 3
SweetPrincess

starszny. to raczej kac wawa chyba. dno i nuda.

ocenił(a) film na 7
SweetPrincess

tyle, że w kac vegas oni nie pamiętali co się wgl działo i obudzili się w jakimś chorym miejscu, a tutaj było trochę lżej. Fakt faktem parę pomysłów zapożyczonych, ale całkiem zabawnie to wszystko wyszło

ocenił(a) film na 7
DarkBartek

Pierdoły ! świetna komedia :D

ocenił(a) film na 7
psychoanimal

ja tam się dobrze bawiłem, ale nie na 10 ;) dobra komedia na wieczór

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 4
SweetPrincess

Słaba kopia Kac Vegas. Raczej nie polecam, mało śmieszny.

ocenił(a) film na 10
SweetPrincess

Proszę Cie.. kac vegas może co najwyżej lizać pięty temu filmowi. Przy nim się na prawdę uśmiałem a przy 'kac vegas' nie wiedziałem kiedy jest ten moment na śmiech.. więc proszę nie zaczynać takich debilnych tematów..

ocenił(a) film na 3
jasnyy

może nie masz poczucia humoru ;D a ja lubię jak w filmie zwłaszcza jeśli chodzi o komedię, dzieją się niezłe JAJCA ;D bo o to chyba chodzi w komedii ;D

ocenił(a) film na 10
SweetPrincess

i to się dzieje w tym filmie ;)

ocenił(a) film na 6
jasnyy

Zgodzę się że Kac Vegas przy tym filmie wypada blado, brytyjczycy mają o wiele lepsze poczucie humoru co widać w tym filmie, nawet jak zapożyczyli koncept z Kac Vegas to go świetnie zrobili po swojemu.

ocenił(a) film na 4
Shade83

Tak, szczególnie finezyjne były żarty i skecze analne w wydaniu słownym i organoleptycznym. Tak szczerze to ten humor angielski jakoś tu przybladł. Jak dla mnie to filmik dla pijanego gimbusa, za to z bohaterami tak o 15 lat zbyt posuniętymi w wieku. Przed zdjęciami, scenarzysta powinien sobie wepchnąć rękę po łokieć w wiadome miejsce, a później sobie odpowiedzieć jak bardzo wyszukany jest to żart, choć oczywiście żałuję, że nie wyszło mu to jak fantastyczny "Zgon na pogrzebie".

ocenił(a) film na 6
yuutoo

Z kolei reżyser tamtego filmu powinien się nacpać i łazić z golą dupą na pogrzebie , żeby zobaczyć jak bardzo wyszukany jest ten żart.Rzucasz bardzo modnymi ostatnio epitatami o gimbusach ale to że akurat tobie się nie podoba nie oznacza ze jestem gimbusem do tego zacofanym, komedia ma być smieszna i tyle, zgon na pogrzebie nie jest w żadnym stopniu fantastyczny i można mu wytknąć też masę pierdół.Tak więc nie podoba się spoko, ale nie używaj od razu epitetów że ten film ma się prawo podobać gimbusom cofniętym w rozwoju bo to już przesada.

ocenił(a) film na 4
Shade83

O kurczę przepraszam, ale kolega drażliwy, dotknąłem kolegi... Gimbusy oczywiście są synonimem pewnych wartości i potrzeb, a ten film według mnie zaspokaja właśnie takie oczekiwania. Film jest o idiotach i z premedytacją zrobiony dla szczególnego widza. Pełno było już takich kretyńskich filmów i nawet mnie bawiły, ale przeważnie były to filmy o nastolatkach, a nie dziadkach.

ocenił(a) film na 6
Shade83

Zgodzę się z tym, że Brytyjczycy mają kapitalne poczucie humoru ale różnica między Kac Vegas a Kochanie poznaj moich kumpli, jeżeli chodzi o dawkę dostarczanego humoru, nie jest jakoś szczególnie wielka. Oba filmy są dobre i zabawne.