PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=84}

Kod Merkury

Mercury Rising
1998
6,8 37 tys. ocen
6,8 10 1 36597
6,0 9 krytyków
Kod Merkury
powrót do forum filmu Kod Merkury

Nie widziałem tego filmu,warto zalukać.???

ocenił(a) film na 3
tomek1973_2

Spytaj któregoś z gustopodobnych, największa szansa na właściwą odpowiedź. Ale dla mnie nuda. Lubię Willisa, ale tutaj można usnąć przed ekranem. Zero napięcia. Film sensacyjnych jakich na kopy powstało.

JFR

Tak myślałem że będzie do bani.

JFR

Wrzucę Rysia na kolację.

JFR

JFR,Wiedziałem dla mnie nuda,nie wiem jak ten film może się podobać 3/10 i chcę jak najszybciej zapomnieć o tym filmie.

ocenił(a) film na 3
tomek1973_2

Chciałem też odradzić Rysia, ale z poczuciem humoru to już jest w ogóle jazda, bo tu każdy ma zupełnie inne progi :). Ale widzę, że jednak postawiłeś na Kod. No, taki tam właśnie nijaki.

Nie ma tu porównania do późniejszego "Szóstego zmysłu", gdzie duet Osment-Willis oglądało się rewelacyjnie.

ocenił(a) film na 7
tomek1973_2

Jak dla mnie film jest dobry. Pasuje mi ten klimat, ale to rzecz gustu jednym się podoba innym nie.

ocenił(a) film na 9
filops85

Dokładnie tak.
Rzecz gustu.
Dla mnie świetny , dla innych wieje nudą.
Tylko niech się nikt nie nastawia na powtórkę "Szklanej Pułapki" czy "Ostatniego Skauta" bo "Kod Merkury" to zupełnie inny typ filmu.

ocenił(a) film na 9
filops85

Dołączę się do pochlebnych głosów. Bardzo mi się spodobał ten film no i oczywiście plus za Bruce Willisa.

Gazpacho

Jeszcze ten dzieciak swoją grą pogrążył ten film,nie mogli wziąść Kewina,pewnie nie chciał zagrać w tak nudnym filmie.

ocenił(a) film na 9
tomek1973_2

jakbym czytała czternastolatka...

makinetka

Chyba "40 lat minęło" ;)
http://www.youtube.com/watch?v=7od4JA2Y274