PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=598628}

Kolekcjoner

The Collection
2012
5,4 21 tys. ocen
5,4 10 1 21416
4,2 13 krytyków
Kolekcjoner
powrót do forum filmu Kolekcjoner

w zalewie horrorowego shitu mozna spokojnie obejrzec.ja przynajmmniej sie nie zawiodlem.

ocenił(a) film na 4
spidermarx

przeciez ten film jest shitem. nie ma w nim nic ciekawego.

spidermarx

trzyma poziom??? w czym??? chyba w nieustajacych debilnych scenach.

ocenił(a) film na 4
spidermarx

jaki poziom trzyma? to taka zapchajdziura na nudny wieczór. można obejrzeć ale żeby trzymać poziom? ten film to taka popularna papka bez fabuły. żeby tu jeszcze była jakaś zagadka którą stopniowo odgadniają bohaterowie. ale tu nie uświadczysz niczego.

natomiast fakt, dzisiejsze horrory w większości są do kitu. nie mają fabuły, ani klimatu, natomist zbyt dużo efektów specjalnych. taki egzorcysta z 73 roku nie miał w ogóle efektów specjalnych a bije na głowę wszystko co powstało na bazie Masmixa czy jak to się tam nazywało...

mlody969

jak widziales 1 to widzisz ze trzyma poziom :D egzorcysta to rewelacja.teraz to juz nie kreca takich filmow :D

ocenił(a) film na 3
mlody969

Zgadzam się Egzorcysta to klasyk gatunku za każdym razem kiedy się go ogląda zostawia taki niepokój. Teraz już nie kręcą takich filmów z klimatem. Myślę że sam pomysł na Kolekcjonera nie był zły, ale realizacja pozostawia dużo do życzenia. Żałuję, że poszedłem do kina i wydałem te 15 zł wolałbym zjeść dobrego kebaba ; D

sland

ja nie mam tego bolu.do kina nie chodze.wole w domu wciagac filmy zajadajac sie kebebami :D pozdro.

ocenił(a) film na 7
spidermarx

b dobry polecam:D