PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=6824}

Komora

The Chamber
1996
6,7 9,0 tys. ocen
6,7 10 1 8980
4,7 3 krytyków
Komora
powrót do forum filmu Komora

4/10

ocenił(a) film na 4

Ogladajac ten film nie wspolczulem glownemu bohaterowi ani go z nienawidziem a chyba powinelem czuc z tych rzeczy Dlatego ogladnolem tem film jak by machanac reka nie urzekl i przyznam sie ze mnie nudzil . Dopiero koncowka filmu troche mie ozywila .I moge byc atakowany ze nie rozumiem filmu jego idealu . Ale film mi sie nie podobal . 4/10

ocenił(a) film na 4
kinoman85

niestety [bo oczekiwałam po tym filmie wiele] muszę się zgodzić z wszystkimi twoimi zarzutami. A szkoda.

kinoman85

Ja także się nudziłam, film nawet momentami absurdalny no i aktorstwo słabe poza Genem ale co on mógł tam wyczarować. Też oczekiwałam więcej po przeczytaniu opisu. Eh..

nataszaspoko

No się nazywa dopiero film bez iskry bożej. W pewnym momencie uciąłem sobie nawet małą drzemkę ;)

jamesdawid

kolejna niezbyt dobra ekranizacja książeki grishama...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 6
maniuj90

I obejrzałam ponownie, właśnie wczoraj. Niestety nie zmieniłam zdania o tym filmie. Film, który powinien grać na emocjach, wzbudzać jakiekolwiek uczucia, przeszedł jakby gdzieś obok mnie. Powinno być inaczej, powinien we mnie uderzyć. Ja- z natury beksa, rozczulająca się nad wszystkim i wszystkimi- pozostałam niewzruszona. Daję 6, za pomysł, za Hackmana. I to tyle. Film dobry do obejrzenia od tak, jak nie ma nic lepszego do roboty, jeżeli ktoś jednak liczy na porządne kino, to na pewno nie przy tym filmie.

maryska_wieczorek

Ja tak samo, zero wzruszenia. Kompletnie nudna, niewciągająca historia. Dobra rola Dunaway i Hackmana, ale to i tak nie wystarczy. Gdyby akcja potoczyła się inaczej to obniżyłbym ocenę, za sztampowe zakończenie. Nie mniej jednak 5/10 to jedyne, co mogę dać.

rpd0

Uważam że to dobry film,jednak czegoś w nim brakuje....czy współczuje?Raczej nie...chociaż w filmie warto zwrócić uwagę na niezrozumiałą,jak dla mnie,nienawiść do człowieka tylko z powodu innego koloru skóry...oraz to jak jeden człowiek potrafi zniszczyć życie innym i....jak bardzo pozory mylą... :-( Czuję wściekłość oglądając film,bo mogę być tylko biernym widzem ale czuję że uczestniczę w tym wszystkim...