Fani łaczcie się;p
Kto jest fanem niech się tu wpisze:)
Jak dla mnie 10/10 (klasyk)
film z dzieciństwa pierwsza próba połączenia animacji z grą aktorską.No i rewelacyjny królik Bags.Pozdrawiam.
I to ukazuje niestety poziom bardzo wielu użytkowników na fw - nie wie, ale pisze, że to "pierwsza próba" : / Poza tym to jest Królik Buggs, a nie Królik Bags (worki)..Szkoda, że kolega usunął konto, bo pewnie otrzymałbym "miłą" odpowiedź.
Mam ten film jeszcze na kasecie VHS ;). Kiedyś to była mania na Kosmiczny Mecz (m.in. te żetony ze Star Food's :P).
Tylko nurtuje mnie jedno pytanie, jak oni zrobili ten mecz, gdzie kosmici z Góry Kretynów zabrali talenty graczom. Na prawdziwym meczu czegoś takiego by chyba nie zrobili :D.
HE HE ja pamiętam ze w dniu premiery VHS był jednym z droższych filmów na rynku ok. 70-80 zł
Zabrali nas w podstawówce (11lat) na seans. Nie zapomniałem tego filmu do dziś. Wystawiłem ocene, bo sobie o nim przypomniałem.
"Niezapomnialem tego filmu do dzis" - "(...) bo sobie o nim przypomnialem". No wiec chyba jednak zapomniales. Bo przypomniec to sobie mozna tylko cos,co sie juz zapomnialo. Przypomnienie to takie "odswiezenie" pamieci :P
boskie, boskie, boskie. Mam nagrane na kasecie VHS kiedyś z TVNu. Oglądne sobie to po raz drugi. Lepiej oglądnąc z dubbingiem czy w oryginale?
Moje dzieciństwo:P Przypominają mi sie czasy kiedy jeszcze z moim bratem się bawiłam :D
moja ulubiona bajka <3 10/10
Oglądałam to tyle razy, ze na pamięć znam prawie cały dialog, a jeszcze mi się nie nudzi , jestem pewna ze do niej wrócę jeszcze nie raz ;d
Pamiętam że jak byłem jeszcze krasnalem to niemiłosiernie katowałem kasetę z tym filmem, pewnie dlatego zostało mi tylko pudełko.
Wspaniałe czasy heh.
Każdego roku w święta wielkanocne na TVN. Moje dzieciństwo! Mam do tej bajki tyle sentymentów, że za 10, 20 lat nie będę się wstydziła ponownie do niej sięgnąć :)
No proste :D Film kozak, za malucha nie mogłem się od tego oderwać ^^
Były jeszcze takie blaszki 3D, no super w piczke :))