Dzisiaj thriller "Kłamstwo" leci na TVP1, a chwilę później na Polsacie zaczyna się "Koszmar minionego lata". Oba filmy wydają mi się być ciekawe i zastanawiam się, który oglądnąć... Proszę o poradę :)
A ja wolę ściągnąć (już to robię) i oglądnąć wieczorem bo reklamy na ''polshicie'' mnie wręcz zabijają !!! Ja wszystko rozumiem ,że muszą niestety być, ale można w ten sposób co najwyżej komedię oglądnąć ,a nie thriller lub jakiś klasyk kina. Już wczoraj zostałem zmasakrowany reklamami gdy oglądałem ''Życie Carlita''. Powiedziałem sobie dosyć! Koniec. To był ostatni raz.
pozdrawiam
"Kłamstwo" leciało też wczoraj na tvp2, chwile oglądałem ale jakoś mnie nie wciągnęło. Natomiast "Koszmar..." to jeden z tych filmów które warto obejrzeć 7/10... choć moją ocenę może wypaczać Jennifer Love Hewitt :P
Ja tam dzisiaj oglądam na TCM o 21 " Bez przebaczenia" z Clintem, Freemanem i Hackmanem, a potem albo Armaggeden, który widziałem już kilka razy ( Puls 22.) albo właśnie "kłamstwo" na 1- tego jeszcze nie widziałem ( którego nie zdążę jednak obejrzeć początku po "Bez przebaczenia" ) . Wszystkie te trzy filmy będą lepsze od "Koszmaru minionego lata".
W filmie "Kłamstwo" gra Jon Bon Jovi, swoją drogą niezły film, ale nie jeden z tych, które z chęcią ogląda się jeszcze raz ( tym bardziej nie na drugi dzień ;p) dlatego też dziś z chęcią obejżę raz juz drugi "Koszmar minionego lata" ... :D
Kłamstwo oglądałam i mi się nie podobało, tzn tak pamiętam, że mi się nie podobało, bo filmu nie pamiętam już :) (czyli nie był wart obejrzenia?). Koszmar, hmm, chyba na to postawię, choć właśnie reklamy doprowadzą mnie do szewskiej pasji ..