Koszmar minionego lata

I Know What You Did Last Summer
1997
6,1 53 tys. ocen
6,1 10 1 52540
4,8 22 krytyków
Koszmar minionego lata
powrót do forum filmu Koszmar minionego lata

Niestety nie mogłam oglądnoć tego filmu do końca:(. Czy może mi ktos powiedzieć co sie stało po tym jak ten cały gościu przebił hakiem policjanta i zaczą gonic Helen??????????? Proszę !!!!!!!

Angel_9

Chetnie ci powiem... no wiec ona siedziala w aucie, wybiala szybe i uciekla, ale on i tak ja dorwal i zabil tak samo jak ta kumpele z tego sklepu. Potem Jennifer Love Hewitt (LOL =P) myslala ze to Freddy Prince Junior (LOL LOL :D) bo na statku jego widnial napis Billy Joe a to sie okazalo ze morderca byl facet z sasiedniego statku, zalatwili go pozbywajac go reki. Morderca byl ten facet czyli niby sama ta osoba ktora utopili a ona jeszcze zyla. No wiec utopili morderce z obcieta reka i dlatego kolejna czesc jest taka ze juz ma hak wbudowany zamiast reki LOL =P Druga czesc lepsza :D Pozdrawiam

YOUR_FAVOURITE_UNCLE

po pierwsze nie kumpele tylko siostre , po drugie nie Billy Joe tylko Billy Blue :)a ten facet co zabijał to był ojcem dziewczyny która sie zabiła na drodze ( narzeczona brata Missy )

ocenił(a) film na 10
micrusia

to Ci powiem że straciłaś najlepsze momenty filmu

ocenił(a) film na 10
chojrak

poprostu nie widziałeś drugiej- fajniejszej częsci filmu:P........
ŻAŁUJ!:P

ocenił(a) film na 10
llestatt

łatwiej tzn łatwiej zrozumieją jeśli powiemy ze mordercą był Ojciec narzeczonej Davida Egana:]
Bo Nie każdy zwrucił uwagę tak wielką na Missy w tym Filmie:)

ocenił(a) film na 10
llestatt

jeśli ktoś nie widział jeszcze filmu i trafi na ten temat na forum to straci całą niespodziewajkę na koniec

ocenił(a) film na 10
chojrak

tak ale ten sekret nie został zdradzony poraz pierwszy... W kilku tematach już była poruszana kwestia mordercy..:)

ocenił(a) film na 10
llestatt

Zauważyłem, no ale akurat byłem w tym temacie i napisałem tutaj :-)