Koszmar minionego lata

I Know What You Did Last Summer
1997
6,1 53 tys. ocen
6,1 10 1 52540
4,8 22 krytyków
Koszmar minionego lata
powrót do forum filmu Koszmar minionego lata

ja do tego filmu mam zawsze sentyment,znam go na wylot....ale zawsze go oglądam.......nie
dla jakiejs tam sceny czy gry aktorskiej ale dla..........JENNIFER LOVE HEWITT.......GRAŁA W
TYM FILMIE TO BYŁA FAJNA LASKĄ.....TERAZ SIE TROCHE ZESTARZAŁA..........W TYM
FILMIE TYLKO ONA MNIE JARAŁA I JARA DO DZISIAJ

remik23

Jennifer Love Hewitt piękna kobieta. Mam nadzieje że film nie jest niżej niż klasa "B" ;]

remik23

No bez jaj... Przecież ona jest brzydka...

użytkownik usunięty
AldusPL

Jennifer ma niepowtarzalny urok w sobie.Jej uśmiech i spojrzenie jest przepiękne i szczere.Przez te lata nic z niej uroku i piękna się nie zmieniło. Wciąż powala na kolana tą swoją kobiecością.;) Wg mnie jest z jedną z najpiękniejszych aktorek.
Film jak film typu slasher,jak na lata 90-te wypadł bardzo dobrze,do dziś do niego wracam z uśmiechem na twarzy i z dreszczykiem emocji;) brak mi takich slasherów w dzisiejszych czasach.

zgadzam sie mateo114......film nie był bynajmniej jakims badziewiem gdzie krew lała sie strumieniami.....a JENNIFER.....wiadomo....super laska......każdy ma swój gust...a tym moim gustem jest własnie ona......oglądałem ten film w wieku moze 14,15 lat i już na mnie ona zrobiła ogromne wrażenie.....i to wrażenie trzyma mnie do dzisiaj,,,,,,,,,a tak wogóle to szanuje ją za tą rolę,która zagrała w tym filmie......nie była pusta jak teraz te lodziary w tych tanich horrorkach....typu topór...........nalezy sie jej SZACUN....zdecydowanie.......a propo filmu oeniłem go na 9....

remik23

jennifer w skali od 1do 10 oceniam na 11.......zasłużyła na to

ocenił(a) film na 7
remik23

Racja, Jennifer jest sliczna. Uwielbiam ogladac film, w ktorych gra. Mam wrazenie, ze teraz jes piekniejsza niz w 97´. Jest bardziej kobieca, a jej usmiech powala.

ocenił(a) film na 7

to samo dokładnie można powiedzieć o SMG :P

użytkownik usunięty
Hoodzielec

SMG to również moja ulubiona aktorka w dzisiejszych czasach. U mnie jest na równi z JLH.;) Szkoda,że już razem nie występuje,gdyż spodobał mi się ten duet.

użytkownik usunięty
remik23

dokładnie w tym filmi taka sexy i słodziutka