Koszmar minionego lata

I Know What You Did Last Summer
1997
6,1 53 tys. ocen
6,1 10 1 52539
4,8 22 krytyków
Koszmar minionego lata
powrót do forum filmu Koszmar minionego lata

GICIOREK!

ocenił(a) film na 10

Dzisiaj powtórze to co zrobiłem kilka lat temu. Jeszcze 3 latka temu nie lubiłem horrorów, wolałem komedie i dramaty... ale przez ten film pokochałem horrory. Zaczepista historia, świetna obsada i wogole 3 lata temu się tego bałem i wogole... pokochałem ten film.. zobaczymy dzisiaj czy zrobi na mnie takie wrażenie jak kiedys...:D dam znac..(lol)

Bartek_FaN_Linds

podtrzymuje,juz kiedys ogladalam,ale od tego czasu ogladalam kilka razy "straszny film 1" wiec wiecie,ze moze troche dziwne uczucie ogladac te same sceny,z ktorych niedawno smialam sie,a teraz troszke chce sie przestraszyc...

ocenił(a) film na 10
nosferatu

No zapomniałem powiedzieć...(lol) Oglądałem ten filmk (no jak moglem go przegapic)! Podtrzymuje to, że historia jest świetna, obsada i gra aktorska też... ale z przykrością mogę stwierdzić, że wystraszyłem się tylko chyba 3 scenek (na zasadzie zaskoczenia) ale tak filmik już mnie nie straszył... zobaczymy jak dzisiaj mi pojdzie z 2jką!

ocenił(a) film na 10
Bartek_FaN_Linds

zreguły tak jest że jak sie ogląda film (horror) drugi raz to sie mniej boimy, bo wiemy co się stanie :) Ja np strasznie sie bałam jak oglądałam klątwe po raz pierwszy, a jak oglądnelam drugi raz to mi przeszło :)

ocenił(a) film na 10
Nikki

Cieszę się że film posiada jeszcze 'kilku' fanów 9 lat po jego nakręceniu;) Fajnie:]