Koszmar Minionego Lata czy Krzyk. Obydwa filmy mniej więcej z tego samego okresu. Moim zdaniem Koszmar jest lepszy :-)
"Krzyk" bez dwóch zdań. Nawet słabsze kontynuacje "Krzyków" są moim zdaniem lepsze od tego filmu. Tak uważam.
"krzyk" to mój ulubiony fgilm z posród wszystkich rodzajów ... the best ever!! ma w sobie to coś dzieki czemuw idziałąm go już 36 razy....uwielbiam!!! ale "
koszmar" tez niezły!!
Krzyk ale i koszmar minionego lata bardzo vmi sie podobal :D 8/10 :) taka sama ocene dalem dla filmu Krzyk :)
bardziej balam sie na Piatku 13 czy Koszmarze z ulicy Wiazow lub chociazby Przesladowcy. Krzyk nie zrobil na mnie wielkiego wrazenia.
Zdecydowanie Koszmar Minionego Lata. Uwielbiam ten film, oglądałem go już chyba z 10 razy, można powiedzieć że się na nim wychowałem ;) jeden z moich ulubionych horrorów.
Oba są dobre,ale jakbym musiał wybrać który z nich jest lepszy , wybrałbym "Koszmar minionego lata" bardziej mnie zaciekawił.
Koszmar Minionego lata duuuuzo lepszy! Ogladajac "Krzyk" bardzo sie zawiodlem bo czytalem same pozytywne opinie a dla mnie beznadziejny film - zero klimatu, napiecia, ogolnie slaby a Koszmar minionego lata mi sie bardzo podobal.