PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=193505}

Kowboje i obcy

Cowboys & Aliens
2011
5,6 61 tys. ocen
5,6 10 1 60992
5,0 33 krytyków
Kowboje i obcy
powrót do forum filmu Kowboje i obcy

fajne połączenie Sci-fi i dobrego westernu i do tego bardzo dobra obsada, przyjemnie sie
oglądało

ocenił(a) film na 10
johnny480

Bardzo dobry film, szkoda tylko, że zminusowany za tytuł pewnie przez ludzi co nawet go nie oglądali.

ocenił(a) film na 3
wygoda6

Po prostu ludzie nisko oceniają, bo film jest przeciętny do bólu i powiela te same schematy po raz "n"-ty.
To już zwyczajnie nie bawi. Znowu źli obcy, wyglądający jak jakieś gadziny, bajery, lasery, a włóczniami ich można zatłuc ;)

Nie rozumiem jak możesz go oceniać na 10, czyli wybitny, ale rozumiem, że to jest taki przejaw buntu i chęć podniesienia średniej oceny na filmwebie :)

ocenił(a) film na 10
zwieracz

No niestety nie tupnąłem nóżką ze złości bo film który mi się podobał mógł się innym nie spodobać. Oceniam filmy tylko i wyłącznie na podstanie mojej subiektywnej opinii i tego czym aktualnie się interesuje. A już na pewno nie patrze czy film ściąga od innych.

ocenił(a) film na 6
johnny480

no ja 10 nie dam ale nie dam też 3. Nie każdy film musi być arcydziełem z podwójnym dnem i głębokim sensem. Nie w każdym filmie możemy/musimy też oglądać coś całkiem nowego i odkrywczego. Dla mnie to był solidy kawał rozrywkowego kina na sobotę.

ocenił(a) film na 7
Gothfryd

Nic dodać, nic ująć. Dupy nie urywa, ale kawał dobrej rozrywki :D.

ocenił(a) film na 7
Szczepanek

Zgadzam się w całej rozciągłości :) Jest spoko, jako lekka rozrywka z przymrużeniem oka, na luźne niedzielne popołudnie np :-) choć po tytule spodziewałam się totalnego gniota,to jednak miłe zaskoczenie, zaliczam to na plus tego filmu :-)